Wandbocht "muurkappie" verbindingsstuk serie BC-80

Over het product

Wandbocht "muurkappie" voor de kabelgoot van het merk Rodigas type BC 80.

Passend op kabelgoot afmeting 80mm / 60mm 

Beschikbaarheid
Product is leverbaar
Levertijd: Niet meer leverbaar
€ 10,00

Voor een proffesionele afwerking van uw airco systeem

Een wandbocht ook wel muurkappie genaamd voor uw Rodigas kabelgoot afwerkings systeem type BC 80. Het perfecte hulpstuk om het boorgat in de wand netjes weg te werken in uw profesionele kabelgoot afwerking systeem.

Deze wandbocht sluit naadloos aan bij het kabelgoot systeem welke wij hier bij Aircotje aanbieden.wat resulteert in een perfecte pasvorm en een professioneel en verzorgd eind resultaat. bij de afwerking van uw airco installatie

Met de accessoires van Rodigas weet u dat het goed zit. Deze fabrikant staat bekend om zijn top kwaliteit kabelgoot accessoires ook wel bekend als montagekanaal accessoires, leidingkanaal accessoires of leidinggoot accessoires.

De kabelgoot accessoires die we bij Aircotje verkopen komen van een Italiaanse producent ,de materialen voldoen aan de hoge Europeesche normen en doelstellingen, en zijn voorzien van de nodige keurmerken. Rodigas gebruikt voor zijn producten de standaard RAL kleur 9001 dit is geen strak witte kleur zoals het bekende verkeerswit, maar een wit toon die lijkt op ivoor en natuurlijker voorkomt waardoor deze kleur zich snel intregreert in de omgeving.

Specificaties flexibele bocht:

  • Merk Rodigas
  • Materiaal Brandvertragend zelfdovend PVC
  • Passend op de H80 x L60 x kabelgoot
  • In de kleur wit RAL9001
  • Gewicht  ???
  • Te gebruiken bij temperaturen van -20° Celsius tot en met +60° Celsius

Collectie en keurmerken van de Rodigas kabelgoot collectie

Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan