Eindstuk antraciet verbindingsstuk serie CP-90

Fabrikant Over het product

Eindstuk voor de kabelgoot van het Aircotje huismerk type CP 90.

Passend op kabelgoot afmeting 90mm / 65mm kleur antraciet RAL 7016

Beschikbaarheid
Product is leverbaar
Levertijd: 2 tot en met 5 werkdagen
€ 7,50

Voor een professionele afwerking van uw airco systeem

Een Eindstuk ook wel muurkapje genaamd voor uw Aircotje huismerk kabelgoot afwerkings systeem type CP 90. Het perfecte hulpstuk om het boorgat in de wand netjes weg te werken in uw professionele kabelgoot afwerkingsysteem.

Deze wandbocht sluit naadloos aan bij het kabelgoot systeem welke wij hier bij Aircotje aanbieden.Wat resulteert in een perfecte pasvorm en een professioneel en verzorgd eindresultaat bij de afwerking van uw airco installatie.

Met de accessoires uit ons Aircotje huismerk weet u dat het goed zit. Onze fabrikanten vervaardigen absolute topkwaliteit kabelgoot accessoires ook wel bekend als montagekanaal accessoires, leidingkanaal accessoires of leidinggoot accessoires.

De kabelgoot accessoires die we bij Aircotje verkopen worden hergesteld uit recyclebare materialen. De materialen voldoen aan de hoge Europese normen en doelstellinge  en zijn voorzien van de nodige keurmerken. Onze huismerk fabrikant gebruikt voor zijn producten de standaard RAL kleur 9010 dit is het bekende verkeerswit. Deze kleur gaat volledig op in de omgeving en voelt zich thuis in moderne en klassieke interieurs en exterieurs.

Specificaties Eindstuk :

  • Merk Aircotje huismerk
  • Materiaal Brandvertragend zelfdovend PVC
  • Passend op de H90 x L65
  • In de kleur Antraciet RAL 7016
  • Gewicht  0,150 gram
  • Te gebruiken bij temperaturen van -20° Celsius tot en met +60° Celsius
  • Compatibel met kabelgoot serie CP-90

Let op dit icoon en vind altijd de passende serie kabelgoot

Meer informatie
Diameter koelleiding Nee
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan