Eindrozet serie CP-70

Fabrikant Over het product

Eindstuk rozet voor de kabelgoot van het Aircotje huismerk type CP 70

Passend op kabelgoot afmeting 70mm / 55mm 

Beschikbaarheid
Product is leverbaar
Levertijd: 2 tot en met 5 werkdagen
€ 4,50

Voor een professionele afwerking van uw airco systeem

Een wand passage ook wel eindstuk rozet genoemd, voor uw Aircotje huismerk kabelgoot afwerkingssysteem type CP 70. Laat u de doorgang door de muur van uw professionele kabelgoot afwerking systeem netjes afwerken.

Deze wand passage sluit naadloos aan bij het kabelgootsysteem welke wij hier bij Aircotje aanbieden. Wat resulteert in een perfecte pasvorm en een professioneel en verzorgd eindresultaat. Bij de afwerking van uw airco installatie

Met de accessoires uit ons Aircotje huismerk weet u dat het goed zit. Onze fabrikanten vervaardigen absolute topkwaliteit kabelgoot accessoires ook wel bekend als montagekanaal accessoires, leidingkanaal accessoires of leidinggoot accessoires.

De kabelgoot accessoires die we bij Aircotje verkopen worden hergesteld uit recyclebare materialen ,de materialen voldoen aan de hoge Europese normen en doelstellingen en zijn voorzien van de nodige keurmerken. Onze huismerk fabrikant gebruikt voor zijn producten de standaard RAL kleur 9010 dit is het bekende verkeerswit. Deze kleur gaat volledig op in de omgeving. En voelt zich thuis in moderne en klassieke interieursen exterieurs.

Specificaties Wand passage:

  • Merk Aircotje huismerk
  • Materiaal Brandvertragend zelfdovend PVC
  • Passend op de H70 x L55 kabelgoot serie CP-70
  • In de kleur wit RAL9010
  • Gewicht  50 gram
  • Te gebruiken bij temperaturen van -20° Celsius tot en met +60° Celsius
  • Compatibel met kabelgoot serie CP-70

Let op dit icoon en vind altijd de passende serie kabelgoot

Meer informatie
Diameter koelleiding Nee
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan