Traploos verstelbare bocht 45° - 135 ° verbindingsstuk serie CP-70

Fabrikant Over het product

Traploos verstelbare bocht 45° - 135 ° voor de kabelgoot van het Aircotje huismerk type CP-70

Passend op kabelgoot afmeting 70mm / 55mm 

Beschikbaarheid
Product is leverbaar
Levertijd: 2 tot en met 5 werkdagen
€ 9,00

Voor een professionele afwerking van uw airco systeem

Een traploos verstelbare bocht 45° - 135 ° voor uw Aircotje huismerk kabelgoot afwerkingssysteem type CP 70. Stelt u in staat de richting van de hoek met wat meer bewegingsvrijheid te bepalen zo maakt u nog meer maatwerk van uw professionele kabelgoot afwerking systeem. En past u het systeem gemakkelijk aan, aan de omstandigheden ter plaatse.

Deze traploos verstelbare bocht 45° - 135 ° sluit naadloos aan bij het kabelgootsysteem welke wij hier bij Aircotje aanbieden. Wat resulteert in een perfecte pasvorm en een professioneel en verzorgd eind resultaat bij de afwerking van uw airco installatie.

Met de accessoires uit ons Aircotje huismerk weet u dat het goed zit. Onze fabrikanten vervaardigen absolute topkwaliteit kabelgoot accessoires ook wel bekend als montagekanaal accessoires, leidingkanaal accessoires of leidinggoot accessoires.

De kabelgoot accessoires die we bij Aircotje verkopen worden hergesteld uit recyclebare materialen. De materialen voldoen aan de hoge Europese normen en doelstellingen en zijn voorzien van de nodige keurmerken. Onze huismerk fabrikant gebruikt voor zijn producten de standaard RAL kleur 9010 dit is het bekende verkeerswit. Deze kleur gaat volledig op in de omgeving en voelt zich thuis in moderne en klassieke interieurs en exterieurs.

Specificaties Traploos verstelbare bocht 45° - 135 °:

  • Merk Aircotje huismerk
  • Materiaal Brandvertragend zelfdovend PVC
  • Passend op de H70 x L55 kabelgoot serie CP-70
  • In de kleur wit RAL9010
  • Gewicht  50 gram
  • Te gebruiken bij temperaturen van -20° Celsius tot en met +60° Celsius
  • Compatibel met kabelgoot serie CP-70

Let op dit icoon en vind altijd de passende serie kabelgoot

Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan