Mitsubishi Heavy Ind. SRK20ZS-WF Wit

Fabrikant Over het product

Split unit airco van Mitsubishi wordt geleverd als complete set met binnen en buitendeel.

Wettelijk verplicht! U mag het systeem aankopen en zelf monteren maar de koeltechnische handelingen moeten door een gecertificeerd bedrijf uitgevoerd worden.

Bent u zelf f-gassen gecertificeerd of laat u het door een andere gecertificeerd bedrijf doen? Prima. u kunt het systeem online bij ons bestellen. Wij sturen u dan een mail ter controle voor het certificaat of stuur dit per mail naar ons toe tijdens bestelling.

Laat u liever de installatie verzorgen door onze eigen gecertificeerde monteurs, klik op onderstaande button voor een offerte op maat:


   Button offerte aanvraag

Beschikbaarheid
Product is leverbaar
Levertijd: 2 tot en met 5 werkdagen
€ 999,00

Mitsubishi Heavy Industries SRK-ZS Serie staat garant voor kwaliteit. De systemen zijn volgepakt met vele extra´s, zoals u hieronder aan de oneindig lange lijst met Co´tjes icoontjes wel kunt zien. Mitsubishi heavy industries begrijpt als geen ander dat het oog ook graag wat wil. Dit hebben ze opgelost door de binnenunit een prachtige natuurlijke vorm te geven en  te stroomlijnen. Bovendien stellen ze de airco in meerdere kleuren beschikbaar. Zo past deze in ieder interieur en zal deze airco ook bij u aan de wand niet verkeerd staan! Laat u meeslepen door de schoonheid en de vele mogelijkheden van de Mitsubishi Heavy Industries SRK-ZS serie.

Binnen unit typenummer: SRK20ZS-WF

Buiten unit typenummer: SRC20ZS-W

Co´tjes icoontjes zijn uniek in Nederland en alleen te vinden bij Aircotje.nl. De superhandige icoontjes van Co´tje, maken het overbodig om hele technische verhalen te lezen om te kijken wat uw nieuwe airco allemaal in huis heeft.

Door middel van Co´tjes icoontjes ziet u namelijk in begrijpelijke icoontjes taal, zoals iedereen dat inmiddels ook kent van de smartphone in 1 x wat de nieuwe airconditioning allemaal kan.

En mocht een icoontje toch niet helemaal voor zichzelf spreken of u twijfelt over de betekenis dan kunt u op het icoontje klikken voor een uitleg over het betreffende icoontje.

Specificaties binnen unit
Merk - Mitsubishi Heavy Industries
Typenummer - SRK20ZS-WF
Kleur Wit
Gewicht  kg 9,5
Afmetingen HxBxD  mm 290x870x230
Koelcapaciteit Min./Nom./Max. kW 2,0 (0,9~3,1)
Verwarmingscapaciteit Min./Nom./Max. kW 3,2 (0,9~4,5)
Opgenomen vermogen koelen Min./Nom./Max. kW 0,62
Opgenomen vermogen  verwarmen Min./Nom./Max. kW
0,74
Geluidsdrukniveau  - Hoog/Nom./Laag/Fluisterstil dBA 34/19
Leidingaansluiting vloeistof - buitendiameter Inch 1/4"
Leidingaansluiting gas - buitendiameter Inch 3/8"
Leidingaansluiting afvoer - buitendiameter mm 16
Voeding Fase / Frequentie / Spanning Hz / V 1~ / 50-60 / 220-240
Seizoensrendement koelen (conform en14825)
Koelen energielabel  A+++
Koelen P-design kW 2,0
Koelen SEER 8,5
Seizoensrendement verwarmen gematigd klimaat (conform en14825)
Verwarmen energielabel  A++ 
Verwarmen p-design kW 3,0
Verwarmen SCOP 4,60

Let op! fabrikanten kunnen tussentijds kleine wijzigingen doorvoeren, daardoor kan de systeem beschrijving enigzins afwijken van het product dat u ontvangt. uiteraard proberen we dit ten alle tijden te voorkomen. Maar het kan helaas toch gebeuren dat de beschrijving niet 100% up to date is. Als u zeker wilt zijn van een bepaalde waarde neem dan contact met ons op, wij zullen dan voor u nagaan of een bepaalde waarde in de omschrijving nog klopt of dat er veranderingen hebben plaats gevonden.

Specificaties buiten unit
Merk - Mitsubishi Heavy Industries
Typenummer - SRC20ZS-W
Kleur Wit
Gewicht  kg 31,.0
Afmetingen HxBxD  mm 542x842x290
Luchthoeveelheid -  hoog/superlaag m³/h 1644
Geluidsdrukniveau verwarmen - Hoog dBA 45 (42)
Werkbereik koelen - Omgevingstemperatuur Min.~Max. °CDB -15~+46
Werkbereik verwarmen - Omgevingstemperatuur Min.~Max. °CWB -20~+24
Type koudemiddel/ Inhoud in KG R-32/ 1,2
GWP (global warming potential)/ Inhoud TCO2eq 675/ 0,675
Voeding Fase / Frequentie / Spanning Hz / V 1~ / 50-60 / 220-240
Stroom - 50 Hz Maximaal zekeringsamperage (MFA) A 16

Let op! fabrikanten kunnen tussentijds kleine wijzigingen doorvoeren, daardoor kan de systeem beschrijving enigzins afwijken van het product dat u ontvangt. uiteraard proberen we dit ten alle tijden te voorkomen. Maar het kan helaas toch gebeuren dat de beschrijving niet 100% up to date is. Als u zeker wilt zijn van een bepaalde waarde neem dan contact met ons op, wij zullen dan voor u nagaan of een bepaalde waarde in de omschrijving nog klopt of dat er veranderingen hebben plaats gevonden.

Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan