Midea Breezeless-09 2,5 kW

Fabrikant Over het product

Split unit airco van Midea wordt geleverd als complete set met binnen en buitendeel.

Wettelijk verplicht! U mag het systeem aankopen en zelf monteren maar de koeltechnische handelingen moeten door een gecertificeerd bedrijf uitgevoerd worden.

Bent u zelf f-gassen gecertificeerd of laat u het door een andere gecertificeerd bedrijf doen? Prima. u kunt het systeem online bij ons bestellen. Wij sturen u dan een mail ter controle voor het certificaat of stuur dit per mail naar ons toe tijdens bestelling.

Laat u liever de installatie verzorgen door onze eigen gecertificeerde monteurs, klik op onderstaande button voor een offerte op maat:


   Button offerte aanvraag

Beschikbaarheid
Product is leverbaar
Levertijd: 2 tot en met 5 werkdagen
€ 1.089,00

Top Split unit airco van Midea als complete set.

De Breezeless van Midea is één van de nieuwste merken split unit airco systemen die u op dit moment in Nederland kunt kopen. Midea heeft een moderne uitstraling door zijn ovale vorm. Iets wat we bij andere merken en modellen nog niet gezien hebben.

Deze alleskunner heeft een aantal moderne functies in huis, die weinig andere airco´s op dit moment in huis hebben. 1 van de belangrijkste kenmerken is wel dat deze airco beschikt over het breezeless systeem. Het grote verschil met de huidige/ bekende systemen is dat u de luchtverplaatsing veel minder waarneemt. Dit draagt bij aan het comfortabel gevoel en aan het bereik van de airco. Bij de klassieke systemen wordt de lucht slechts in 4 richtingen geblazen soms met een 3D variant, doordat de airco willekeurig wisselt tussen de 4 windrichtingen. De Midea breezeless kan als 1 van de weinige airco´s de wind in 360° radius blazen, hierdoor wordt de ruimte in alle hoeken van de kamer aangenaam op temperatuur gebracht tot wel een afstand van 25 meter! Door de flash koeling kan deze airco een temperatuur bereiken van 23° binnen 40 seconden! Met de flash verwarming  34,5° binnen 60 seconden! De ingebouwde sensoren zorgen ervoor dat de ruimte energiezuinig deze temperatuur kan behouden. 

Als begeleider voor een goede nachtrust heeft Midea een iECO modus uitgevonden. Deze modus regelt het energieverbruik tijdens uw slaap hierdoor bespaart u tot wel 71% aan energiekosten!

De airco bezit tevens een automatische storingsdiagnose die u precies kan vertellen wat er met uw airco aan de hand is, zo kunt u uw airco altijd de juiste aandacht geven en zorgt u ervoor dat u er nog jarenlang plezier zult hebben.

Door de ingebouwde WiFi module kunt u deze melding gewoon aflezen met uw mobiele telefoon of tablet. Vanzelfsprekend kunt u uw systeem ook bedienen met uw telefoon of tablet. Handig als u onderweg  naar huis bent op een hete dag en u het alvast wat koeler wilt hebben als u thuis komt.

Het smart systeem van Midea kan tevens overweg met de spraak assistenten Amazon Alex en Google Home assistant, zo kunt u uw airco bedienen met uw stem door middel van spraakopdrachten.

Nog een leuke smart functie van het Midea platform. U kunt een eigen GPS zone instellen als u met uw telefoon in dit gebied komt gaat uw airco aan. Verlaat u het gebied gaat de airco vanzelf weer uit. Zo vergeet u nooit meer uw airco uit te zetten.

Al deze functies heeft Midea in een zeer mooi ontwerp weten te steken, waarmee ze al meerdere awards hebben gewonnen,

Niet geheel onbelangrijk is dat deze systemen zijn afgevuld met het milieuvriendelijke R-32 koudemiddel en in bezit zijn van een  A+++ energielabel.

Binnen unit typenummer: MSFAAU-09HRFN8

Buiten unit typenummer: MOB01-09HFN8A

In één oogopslag zien wat deze airco allemaal kan met Co´tjes icoontjes:

Co´tjes icoontjes zijn uniek in Nederland en alleen te vinden bij Aircotje.nl. De superhandige icoontjes van Co´tje, maken het overbodig om hele technische verhalen te lezen om te kijken wat uw nieuwe airco allemaal in huis heeft.

Door middel van Co´tjes icoontjes ziet u namelijk in begrijpelijke icoontjes taal, zoals iedereen dat inmiddels ook kent van de smartphone in 1 x wat de nieuwe airconditioning allemaal kan.

Mocht een icoontje toch niet helemaal voor zichzelf spreken of u twijfelt over de betekenis dan kunt u hier klikken voor een overzicht met uitleg over CO´tjes icoontje of houd uw muis boven het icoontje dan verschijnt er een beknopte uitleg.

Specificaties binnen unit
Merk - Midea
Typenummer - MSFAAU-09HRFN8
Kleur - Wit
Gewicht  kg 10,7
Afmetingen BxDxH mm 940x193x325
Koelcapaciteit Min./Nom./Max. kW 2,64 (0,85-3,28)
Verwarmingscapaciteit Min./Nom./Max. kW 2,93 (0,79-3,37)
Opgenomen vermogen koelen Min./Nom./Max. kW 643 (100-1150)
Opgenomen vermogen  verwarmen Min./Nom./Max. kW
637 (70-990)
Luchthoeveelheid koelen - Hoog/Nom./Laag/Fluisterstil m³/h 380/500/610
Geluidsdrukniveau koelen - Hoog/Nom./Laag/Fluisterstil dBA 19/20,5/35/38
Geluidsdrukniveau verwarmen - Hoog/Nom./Laag/Fluisterstil dBA 55
Leidingaansluiting vloeistof - buitendiameter Inch 1/4
Leidingaansluiting gas - buitendiameter Inch 3/8
Leidingaansluiting afvoer - buitendiameter Inch 16
Voeding Fase / Frequentie / Spanning Hz / V 1~ / 50 / 220-240
Seizoensrendement koelen (conform en14825)
Koelen energielabel  A+++ 
Koelen P-design kW 2,64
Koelen SEER 8,50
Seizoensrendement verwarmen gematigd klimaat (conform en14825)
Verwarmen energielabel  A++
Verwarmen p-design kW 2,93
Verwarmen SCOP 4,60

Let op! fabrikanten kunnen tussentijds kleine wijzigingen doorvoeren, daardoor kan de systeem beschrijving enigzins afwijken van het product dat u ontvangt. uiteraard proberen we dit ten alle tijden te voorkomen. Maar het kan helaas toch gebeuren dat de beschrijving niet 100% up to date is. Als u zeker wilt zijn van een bepaalde waarde neem dan contact met ons op, wij zullen dan voor u nagaan of een bepaalde waarde in de omschrijving nog klopt of dat er veranderingen hebben plaats gevonden.

Specificaties buiten unit
Merk - Midea
Typenummer - MOB01-09HFN8A
Kleur - Wit
Gewicht  kg 29,3
Afmetingen BxDxH  mm 800x333x554
Geluidsvermogenniveau koelen dBA 55
Geluidsvermogenniveau  verwarmen dBA 55
Werkbereik koelen - Omgevingstemperatuur Min.~Max. °CDB -10~50
Werkbereik verwarmen - Omgevingstemperatuur Min.~Max. °CWB -15~50
Type koudemiddel/ Inhoud in KG R32/ 0.69
GWP (global warming potential)/ Inhoud in TCO2eq 675/ 0,52
Maximale leidinglengte BU-BI m 25
Maximaal hoogteverschil koelleiding BI-BU m 10
Voeding Fase / Frequentie / Spanning Hz / V 1~ / 50 / 220-240
Stroom - 50 Hz Maximaal zekeringsamperage (MFA) A 16

Let op! fabrikanten kunnen tussentijds kleine wijzigingen doorvoeren, daardoor kan de systeem beschrijving enigzins afwijken van het product dat u ontvangt. uiteraard proberen we dit ten alle tijden te voorkomen. Maar het kan helaas toch gebeuren dat de beschrijving niet 100% up to date is. Als u zeker wilt zijn van een bepaalde waarde neem dan contact met ons op, wij zullen dan voor u nagaan of een bepaalde waarde in de omschrijving nog klopt of dat er veranderingen hebben plaats gevonden.

Klik hier om de brochure te downloaden

Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan