Metosi © Airco cover Madera one size wens RAL kleur

Fabrikant Over het product

Met de Metosi © Airco cover haalt u een prachtige functionele upgrade voor de buitenunit van uw airco in huis. De airco cover wordt over de buitenunit geplaatst. Daardoor onttrekt u deze uit het zicht en zorgt u er indirect voor dat de buitenunit minder geluid produceert. Dit komt doordat het ontwerp van deze covers de geluidsgolven onderbreken. Dit resulteert in geluid wat minder ver reikt waardoor u en uw buren minder geluidsoverlast van uw airco zullen ondervinden.

Beschikbaarheid
Product is leverbaar
Levertijd: 4 Weken
€ 298,00

Maximale aantal karakters: 50

De Metosi © Airco cover is gemaakt van duurzaam snelgroeiend vurenhout. Dit materiaal is iets minder onderhoudsvriendelijk dan bijvoorbeeld WPC, maar daarvoor haalt u wel een prachtig natuurproduct in huis met een zeer hoogwaardige sjieke uitstraling. Doordat we hier met een natuurproduct te maken hebben is in principe iedere cover uniek. De covers kunnen noesten bevatten of kleine oneffenheden doordat hout werkt en reageer op temperatuur en omgevingsfactoren. Dit zijn gewenste producteigenschappen. Hierdoor krijgt de Airco Cover karakter en een geheel eigen persoonlijke uitstraling.

Dit is de overschilderbare versie van de Metosi Cover in onbehandeld vurenhout. U kunt deze versie zelf in de buiten beits zetten en daarbij uw creatieve fantasie de vrije loop laten. Heeft u er wat moois van gemaakt? Dan zouden we het heel erg leuk vinden als u ons de foto´s van het eindresultaat stuurt.

Zoals we van Metosi gewend zijn is deze Airco cover Madera weer te koop in een paar zeer geliefde kleur varianten en in een overschilderbare versie, zodat iedereen een Metosi airco cover kan kopen die aansluit bij de wensen en kleur voorstellingen van de eindgebruiker.

De Metosi airco cover is compatibel met alle merken airco´s.

Metosi © Airco Cover Madera wens RAL kleurvoordelen:

  • Nu beschikbaar in alle kleuren vanb de regenboog
  • Beschermt de buitenunit tegen weersinvloeden.
  • Als de buitenunit alweer wat ouder is maar de airco werkt nog goed dan kunt u deze uit het zicht onttrekken.
  • Het brengt geluidsoverlast van de airco met enkele decibellen naar beneden.
  • Het ziet er fantastisch uit
  • Er kunnen planten of beeldjes opgezet worden om het product zo helemaal op te laten gaan in de omgeving.
  • Compatibel met alle merken airco´s.

Metosi © Airco Cover Madera wens RAL kleurafmetingen:

Binnenmaat BxHxD: 100x80x35 CM

Buitenmaat BxHxD: 110x83x38,5 CM

Gewicht : 10,3 KG

Afmeting verpakking BxHxD: 112x84x10 CM

Gewicht Incl. verpakking: 11,9 KG

Nieuwe service uniek in Nederland

De geliefde Metosi covers kunt u nu door ons op kleur laten spuiten in iedere gewenste RAL kleur zo kunt u altijd voldoen aan de regels van de VVE of van de gemeente mocht er sprake zijn van bijvoorbeeld een beschermd stadsaanzicht. Wij werken voor deze service samen met een ervaren spuiter, we maken gebruik van een kwaliteits lak soort die meerdere jaren gegarandeerd mooi blijft in weer en wind. Mocht u van deze service gebruik willen maken dan kunt u dit tijdens het bestelproces aangeven als u kiest voor " Ja spuit de cover voor mij..." dan kunt u de RAL kleur van uw keuze opgeven.

Aanvullende voorwaarden zijn van toepassing als u gebruik maakt van onze aflak service

Het spuiten of aflakken van uw Metosi airco cover is maatwerk alle maatwerk producten zijn uitgesloten van uw retourrecht houdt u hier alstublieft rekening mee bij het maken van uw keuze. Controleer daarom van te voren of u de juiste maat en kleur heeft opgegeven om zo telurstellingen te voorkomen. De cover word aan de buitenkant helemaal gespoten en aan de binnenkant mee geneveld. 

Leuke alternatieven voor dit product
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan
Leuke alternatieven voor dit product