Beeld
KLIK HIER VOOR ALLE SAMSUNG AIRCO PRODUCTEN

AIRCOTJE IS EEN AUTHORISED ERKEND SAMSUNG DEALER

 

Samsung Authorised dealerMet gepaste trots kunnen wij u vertellen dat Aircotje.nl een authorised, oftewel erkend SAMSUNG Dealer is, dit betekent kort gezegd dat Aircotje een direct verkooppunt is en tevens uw directe aanspreekpartner voor alle SAMSUNG producten. En dat zonder invloed van verdere tussenhandelaren of groothandel. Het grote voordeel hiervan voor u is, dat u alle SAMSUNG Producten kunt kopen tegen zeer scherpe prijzen. Deze producten vaak uit voorraad leverbaar zijn en als er wachttijden zijn deze tot een minimum worden beperkt dit zijn slechts enkele van de vele voordelen van een premium authorised dealer zoals Aircotje.nl.

Wie is SAMSUNG?

Dat is vandaag de dag eigenlijk wel een heel gekke vraag "wie is SAMSUNG?" in principe kunnen we of we willen of niet, helemaal niet meer om deze techniek reus heen. Zeker in Nederland heeft dit bedrijf heel goed voet aan de grond, en heeft bijna iedereen wel een SAMSUNG product in huis of op z´n minst hebben mensen in onze directe omgeving wel een SAMSUNG product in huis. De meest bekende producten van SAMSUNG zijn toch wel met afstand de telefoons oftewel de smartphones uit de geliefde GALAXY - S - NOTE en TAB serie. Maar buiten deze telefoons maakt het bedrijf ook tablets, computers, wasmachines, QLED televies, Schermen (zelfs de schermen in een iPHONE zijn vaak van SAMSUNG),Processors en nog veel meer, eigenlijk te veel om op te noemen dit bedrijf is een techniekreus en dat laat het zien ook. Het bedrijf pikt zijn graantje mee op alle vlakken van huishoudelijke apparatuur tot commerciele en medische toepassingen en alles daar tussen in. En we moeten toegeven wat ze doen, dat doen ze goed bij SAMSUNG! Geen wonder dus dat SAMSUNG ook actief is in air conditioning en klimaatbeheer producten, ook hier zijn ze zelfs 1 van de allergrootste Air conditioning fabrikanten ter wereld, De SAMSUNG airco´s staan dan ook garant voor absolute top kwaliteit. SAMSUNG is op de Nederlandse markt heel populair, en dat zal met zijn mooie, betaalbare en kwalitatief hoogwaardige airconditioning systemen, vast en zeker ook niet uitblijven. Aircotje.nl is uw erkend dealer voor deze top systemen. 

Oorsprong

SAMSUNG heeft zijn roots in Seoul Zuid Korea liggen en is sinds de oprichting in 1938, uitgegroeid tot het met afstand grootste technologie bedrijf op de hele wereld met een patenten portefeuille bestaande uit duizenden patenten, en meer als 480.000 medewerkers. De naam betekent in het Koreaans 3 sterren dat is een afleiding van het Mitsubishi logo dat ook zeer succesvol is en 3 ruiten heeft. Het getal 3 wordt in Korea met positieve zaken in verband gebracht, en de sterren zullen het bedrijf laten stralen zoals geen ander bedrijf. Dat is een filosofie geweest die in het geval van SAMSUNG zeer zeker heeft gewerkt. De SAMSUNG groep bestaat uit vele onderdelen met als paradepaardje de afdeling SAMSUNG electronics, die verantwoordelijk is voor de productie, research en verkoop van producten als: RAM geheugen, harde schijven, geheugenkaarten, telefoons, tablets, televisies etc. het bedrijf is goed voor een jaaromzet van ongeveer € 229,7 miljard dat zijn werkelijk serieuze bedragen. En als een bedrijf dan zoveel omzet maakt en dat jaar na jaar. dan kunt u er eigenlijk wel van uitgaan, dat u met SAMSUNG een product van topkwaliteit in huis haalt. SAMSUNG zou SAMSUNG niet zijn als ze niet ook afdeling hadden genaamd SAMSUNG air conditioning waar ze een serie klimaatbeheer producten ontwikkelen en produceren van absolute top kwaliteit .In Nederland kunt u terecht bij Aircotje.nl voor alle air conditioning producten die geproduceerd worden door SAMSUNG.

Assortiment

In het uitgebreide assortiment vindt u altijd een bij u passende airconditioner. Van simpel tot hoog geavanceerd, van kleine tot grote airco´s en van minimale tot een extreem hoge koel of verwarm capaciteit. U kunt het zo gek niet bedenken of SAMSUNG heeft er wel een apparaat voor. Uiteraard bieden we u uitsluitend producten van topkwaliteit, tegen een gunstige prijs! Ook in een koel landje als Nederland is airconditioning ideaal. U kent het vast wel: in een warme zomernacht ligt u 's nachts te woelen in bed. Of u wilt kleding passen, maar in de winkel is het niet uit te houden. En ook op kantoor heeft de productiviteit van uw medewerkers zwaar onder het weer te lijden. Dan is het lastig om het hoofd koel te houden. Met een SAMSUNG airconditioner bent u van al deze zorgen verlost. Ook als er niet veel ruimte is, heeft SAMSUNG de juiste oplossing. De meeste van de SAMSUNG units kunnen ook verwarmen tijdens het voor en naseizoen zo kunt u geld besparen op uw stookkosten. In Nederland zijn vooral de split unit airco´s zeer populair. Omdat hierbij namelijk het grootste deel van het apparaat buiten op het dak word gezet of aan de muur wordt gehangen, hierodoor nemen ze binnenshuis veel minder ruimte in beslag. Wereldconcern SAMSUNG is echt een hele grote speler in de huidige markt. In honderden landen van over de hele wereld weten zowel consumenten als bedrijven SAMSUNG te vinden voor een airconditioner. En Aircotje.nl is uw directe handelspartner van de geliefde SAMSUNG klimaatbeheer producten in Nederland.

Beschikbare producten

Op deze pagina vind u alvast een aantal producten uit huize SAMSUNG uiteraard kunt in onze webshop nog meerdere producten vinden van SAMSUNG neem gerust een kijkje en laat u verbluffen door het oogstrelende design de hoge kwaliteit en de leuke aanbiedingen. Mist u een SAMSUNG artikel bij ons op de website? en is deze zeker nog in productie. Dan kunnen we dit product gegarandeerd leveren neemt u in dat geval aub contact met ons op, zodat wij u een aanbieding kunnen opstellen.

SAMSUNG Airco kopen

U wilt een nieuwe SAMSUNG airco kopen? Dat is een uitstekende keuze! Een SAMSUNG airco is mischien niet de goedkoopste en de kans is waarschijnlijk ook niet groot dat u deze split unit airco goedkoper vind. Als u goedkoop een SAMSUNG airco wilt kopen dan bent u bij erkend SAMSUNG dealer Aircotje.nl op het juiste adres, mocht u problemen hebben bij het vaststellen welke airco bij u past, dan kunt u altijd gebruik maken van onze handige tools, om vast te stellen welke SAMSUNG airco u het beste kunt kopen. Of ons simpelweg om hulp vragen. we zijn er als authorised SAMSUNG dealer niet alleen om u een airco te verkopen maar ook om u te adviseren over uw aankoop, en om u bij de koop te assisteren indien nodig. En ook voor onderhoud en nazorg van uw nieuwe kwaliteits aanwinst kunt u altijd bij ons terecht.

En mocht u om wat voor reden niet overtuigd zijn van het merk SAMSUNG en u wilt liever nog even kijken wat voor airco´s er nog meer te koop zijn, zodat u zeker kan zijn dat u waar voor uw geld krijgt, dan is het goed om te weten dat uw zakenpartner Aircotje.nl met zijn overzichtelijke webshop niet alleen erkend dealer is van SAMSUNG maar ook van vele andere top merken, deze A merken kunt u allemaal vinden in onze aircoshop. zo weet u zeker dat u bij ons altijd de voor u aller beste airco kunt kopen.