Beeld
KLIK HIER VOOR ALLE PANASONIC AIRCO PRODUCTEN

AIRCOTJE IS EEN AUTHORISED ERKEND PANASONIC DEALER

 

Panasonic Authorised dealerMet gepaste trots kunnen wij u vertellen dat Aircotje.nl een authorised, oftewel erkend Panasonic Dealer is, dit betekent kort gezegd dat Aircotje een direct verkooppunt is en tevens uw directe aanspreekpartner voor alle Panasonic producten. En dat zonder invloed van verdere tussenhandelaren of groothandels. Het grote voordeel hiervan voor u is, dat u alle Panasonic Producten kunt kopen tegen zeer scherpe prijzen. Deze producten vaak uit voorraad leverbaar zijn en als er wachttijden zijn deze tot een minimum worden beperkt dit zijn slechts enkele van de vele voordelen van een premium authorised dealer zoals Aircotje.nl.

Wie is Panasonic?

Panasonic is 1 mischien wel 1 van de bekendste merken waar we mee samen werken u kent het merk vast wel van de LED en OLED televisieschermen en andere technische hoogstandjes zoals de wereldberoemde lumix cameras en camcorders. En wellicht ook van vele andere huishoudelijke apparaten zoals stofzuigers en home entertainment systemen etc. Maar wist U dat Panasonic ook 1 van de grotere en betere Airco fabrikanten is?  Panasonic is de aangewezen partner in airconditioning en luchtbehandeling. met 330.767 medewerkers is het zelfs 1 van de grootste fabrikanten ter wereld van consumenten electronica, foto, televisie en video apparatuur, proffesionele electronica, rand apparatuur, computers, smartphones, en huishoudelijke apparaten. Uiteraard heeft ook Panasonic ook een zeer uitgebreide collectie top airconditioning systemen in het assortiment. De Panasonic airco´s staan voor 100% top kwaliteit. Panasonic heeft een naam hoog te houden als het gaat om kwaliteit, design en eenvoud. Deze hoogwaardige kwaliteits en mooie en betaalbare airconditioning systemen zijn nu ook officieel in Nederland verkrijgbaar. En Aircotje.nl is uw partner in Nederland voor deze top split unit airco systemen. De kwaliteit van een Panasonic airco met de service en goedkope prijzen die U van Aircotje.nl gewend bent! Alweer zo een geniale samenwerking, deze keer van Aircotje.nl en Panasonic!

Oorsprong

Panasonic heeft zijn roots in Osaka Japen liggen en is sinds de oprichting in 1918, uitgegroeid van een bedrijf met 3 werknemers tot een beursgenoteerde multinational met meer dan 300.000 werknemers. Het bedrijf is opgericht door Konosuke Matsushita. Hij begon in 1918 met de uitvinding van de dubbele fitting voor gloeilampen. Het product werd zo populair dat Konosuke Matsushita in 1922 een nieuwe fabriek met kantoren moest bouwen om het groeiende bedrijf in te huisvesten. Dat heeft geleid tot wat vandaag een van de grootste elektronicabedrijven ter wereld is. Nu bestaat Panasonic uit bedrijven die actief zijn  in 14 sectoren. Elk bedrijf heeft zijn eigen afdelingen voor R&D, productie en verkoop, die werkzaam zijn binnen hun eigen bedrijfssegment, zoals AV, huishoudtoestellen, industriele oplossingen en andere elektronische producten en consumentenproducten. Panasonic promoot sociale bedrijfsverantwoordelijkheid door zijn economische, sociale en milieugerelateerde activiteiten te bekijken vanuit wereldwijd perspectief, zoals uiteengezet in de managementfilosofie van het bedrijf, ter verhoging van aansprakelijkheid en verbetering van de bedrijfswaarden. En vandaag de dag staat bij Panasonic deze filosofie van oprichter Konosuke Matsushita nog altijd centraal.  En dat u ook op Panasonic kunt vertrouwen, blijkt wel uit het feit dat het concern al jaren wordt beloond met de vele awards die zij al hebben binnen gesleept in Azië, Amerika en Europa voor hun geweldige producten. Panasonic is op het moment ook 1 van de leidende merken in de wereld der klimaat beheersings systemen. En in Nederland kunt u voor deze systemen terecht bij Aircotje.nl en ook voor alle andere air conditioning producten die geproduceerd worden door Panasonic.

Assortiment

In het uitgebreide assortiment vindt u altijd een bij u passende airconditioner. Van simpel tot hoog geavanceerd, van kleine tot grote airco´s en van een minimale tot een extreme hoge koel en verwarm capaciteit. U kunt het zo gek niet bedenken of Panasonic heeft er wel een apparaat voor. Uiteraard bieden wij van Aircotje u uitsluitend producten van topkwaliteit, tegen een gunstige prijs! Ook in een koel landje als Nederland is airconditioning ideaal. U kent het vast wel: in een warme zomernacht ligt u 's nachts te woelen in bed. Of u wilt kleding passen, maar in de winkel is het niet uit te houden. En ook op kantoor heeft de productiviteit van uw medewerkers zwaar onder het weer te lijden. Dan is het lastig om het hoofd koel te houden. Met een Panasonic airconditioner bent u van al deze zorgen verlost. Ook als er niet veel ruimte is, heeft Panasonic de juiste oplossing. De meeste van de Panasonic units kunnen ook verwarmen wat natuurlijk welkom is op koudere dagen, zo kunt u energiezuinig uw verwarming ondersteunen en geld besparen op de stookkosten. In Nederland zijn de  voornamelijk de split unit airco´s zeer populair. Omdat hierbij het grootste deel van het apparaat buiten op het dak staat, of aan de muur wordt gehangen, Zo nemen ze binnenshuis maar weinig ruimte in beslag. Wereldconcern Panasonic 1 van de betere merken in de huidige  markt. In vele landen over de hele wereld kiezen zowel consumenten als bedrijven graag voor een airconditioner van Panasonic. En Aircotje.nl is uw directe handelspartner van de geliefde Panasonic producten in Nederland.

Beschikbare producten

Op deze pagina vind u alvast een aantal producten uit huize Panasonic uiteraard kunt in onze webshop nog meerdere producten vinden van Panasonic neem gerust een kijkje en laat u verbluffen door het oogstrelende design de hoge kwaliteit en de leuke aanbiedingen. Mist u een Panasonic artikel bij ons op de website? en is deze zeker nog in productie. Dan kunnen we dit product gegarandeerd leveren neemt u in dat geval aub contact met ons op. Zodat wij u een passende aanbieding kunnen doen.

Panasonic Airco kopen

U wilt een nieuwe Panasonic air conditoner kopen? Dat is een prima keuze! Een Panasonic airco is mischien niet de goedkoopste en de kans is waarschijnlijk ook niet groot dat u deze split unit airco goedkoper vind. Als u goedkoop een Panasonic airco wilt kopen dan bent u bij erkend Panasonic dealer Aircotje.nl op het juiste adres, mocht u problemen hebben bij het vaststellen welke airco bij u past, dan kunt u altijd gebruik maken van onze handige tools, om vast te stellen welke Panasonic airco u het betse kunt kopen. Of ons simpelweg om hulp vragen. we zijn er als authorised Panasonic dealer niet alleen om u een airco te verkopen maar ook om u te adviseren over uw aankoop, en om u bij de koop te assisteren indien nodig. En ook voor onderhoud en nazorg van uw nieuwe kwaliteits aanwinst kunt u altijd bij ons terecht.

En mocht u om wat voor reden niet overtuigd zijn van het merk Panasonic en u wilt liever nog even kijken wat voor airco´s er nog meer te koop zijn, zodat u zeker kan zijn dat u waar voor uw geld krijgt, dan is het goed om te weten dat uw zakenpartner Aircotje.nl met zijn overzichtelijke webshop niet alleen erkend dealer is van Panasonic maar ook van vele andere top merken, deze A merken kunt u allemaal vinden in onze aircoshop. zo weet u zeker dat u bij ons altijd de voor u aller beste airco kunt kopen.