Beeld
KLIK HIER VOOR ALLE MITSUBISHI HEAVY INDUSTRIES AIRCO PRODUCTEN

AIRCOTJE IS EEN ERKEND MITSUBISHI HEAVY INDUSTRIES DEALER

 

Mitsubishi Heavy Industries Authorised dealerMet gepaste trots kunnen wij u vertellen dat Aircotje.nl een authorised, oftewel erkend Mitsubishi Heavy Industries Dealer is, dit betekent kort gezegd dat Aircotje een direct verkooppunt is en tevens uw directe aanspreekpartner voor alle Mitsubishi Heavy Industries producten. En dat zonder invloed van verdere tussenhandelaren of groothandels. Het grote voordeel hiervan voor u is, dat u alle Mitsubishi Heavy IndustriesProducten kunt kopen tegen zeer scherpe prijzen. Deze producten vaak uit voorraad leverbaar zijn en als er wachttijden zijn deze tot een minimum worden beperkt dit zijn slechts enkele van de vele voordelen van een premium authorised dealer zoals Aircotje.nl.

Wie is Mitsubishi Heavy Industries?

De autos van Mitsubishi kennen we natuurlijk allemaal wel, maar deze firma doet veel meer als alleen goede autos bouwen. Maar wist u dat  Mitsubishi ook producent van industriële apparatuur, huishoudelijke apparatuur, elektronica, ruimtevaart-technologie, computers, liften, telecommunicatie, airconditioners, ventilatiesystemen en nog veel meer is? Onder de naam Mitsubishi Heavy Industries bijvoorbeeld maken ze ook Air conditioning systemen die horen tot de betere van de wereld, en  Hierbij wordt steeds weer het doel voor ogen gehouden, dat de ontworpen en gefabriceerde producten voor de meest veeleisende klant een superieure meerwaarde moeten hebben. Elk Mitsubishi Electric systeem is het resultaat van oneindige research, kwalitatief zeer hoogwaardige productiemethodes, gedetailleerde testen en de overtuiging om het nog beter te doen dan voorheen. Als eindgebruiker zult u ongetwijfeld de combinatie van kwaliteit, betrouwbaarheid, energie en installatievriendelijkheid weten te waarderen. Mitsubishi mag zich vandaag de dag dan ook rekenen tot 1 van de beste en grootste Airco fabrikanten ter wereld. de Mitsubishi airco´s staan garant voor absolute top kwaliteit. Mitsubishi Heavy Industries airco´s zijn nu ook verkrijgbaar voor de Nederlandse consumenten en bedrijven en Aircotje.nl is uw erkend dealer voor deze top systemen. 

Oorsprong

Mitsubishi Heavy Industries heeft zijn roots in Japan liggen en is sinds de oprichting in 1870, uitgegroeid tot een beursgenoteerd wereldconcern met duizenden patenten en een gigantische omzet. Behalve de hoofdvestiging in Minato Japan, is het bedrijf in veel meer landen actief. In de begindagen was het bedrijf voornamelijk op de scheepvaart geconcentreerd tegenwoordig kent de Mitsubishi group meerdere kerntaken en produceert de daarbij behorende producten zoals: industriële apparatuur, huishoudelijke apparatuur, elektronica, ruimtevaart-technologie, computers, liften, telecommunicatie, airconditioners, ventilatiesystemen en nog veel meer. dat ze dit allemaal goed kunnen blijkt wel uit het feit dat het concern al jaren wordt beloond met diverse toonaangevende awards in Azië, Amerika en Europa. En hoewel Mitsubishi Heavy Industries enorm vooruitstrevend is, staan kwaliteit en maatschappelijk ondernemen voorop. Om de kwaliteit voor u te garanderen, voeren zij op al hun airconditioners honderd procent eindcontrole uit. Deze garantie geeft u de zekerheid dat u een product van topkwaliteit in huis heeft. In Nederland kunt u terecht bij Aircotje.nl voor alle Air conditioning en klimaatbeheer producten die geproduceerd worden door Mitsubishi Heavy Industries.

Assortiment

In het uitgebreide assortiment vindt u altijd een bij u passende airconditioner. Van simpel tot hoog geavanceerd, van kleine tot grote airco´s en van minimale tot een extreme capaciteit: u kunt het zo gek niet bedenken of Mitsubishi Heavy Industries heeft er wel een apparaat voor.. Uiteraard bieden we u uitsluitend producten van topkwaliteit, tegen een gunstige prijs! Ook in een koel landje als Nederland is airconditioning ideaal. U kent het vast wel: in een warme zomernacht ligt u 's nachts te woelen in bed. Of u wilt kleding passen, maar in de winkel is het niet uit te houden. En ook op kantoor heeft de productiviteit van uw medewerkers zwaar onder het weer te lijden. Dan is het lastig om het hoofd koel te houden. Met een Mitsubishi Heavy Industries airconditioner bent u van al deze zorgen verlost. Ook als er niet veel ruimte is, heeft Mitsubishi Heavy Industries de juiste oplossing. De meeste van de Mitsubishi Heavy Industries units kunnen ook verwarmen wel zo prettig in de winter. In Nederland zijn de 'split unit airco´s zeer populair. Omdat hierbij het grootste deel van het apparaat buiten op het dak of aan de muur wordt geplaatst, nemen ze binnenshuis maar weinig ruimte in beslag. Wereldconcern Mitsubishi Heavy Industries is 1 van de toonaangevende merken in de huidge airco markt. In meer dan tweehonderd landen over de hele wereld kiezen zowel consumenten als bedrijven graag voor een airconditioner van Mitsubishi Heavy Industries . En Aircotje.nl is uw directe handelspartner van de geliefde Mitsubishi Heavy Industriesproducten in Nederland.

Beschikbare producten

Op deze pagina vind u alvast een aantal producten uit huize Mitsubishi Heavy Industries uiteraard kunt in onze webshop nog meerdere producten vinden van Mitsubishi Heavy Industries neem gerust een kijkje en laat u verbluffen door het oogstrelende design de hoge kwaliteit en de leuke aanbiedingen. Mist u een Mitsubishi Heavy Industries artikel bij ons op de website? en is deze zeker nog in productie. Dan kunnen we dit product gegarandeerd leveren neemt u in dat geval aub contact met ons op, zodat wij u een aanbieding kunnen doen.

Mitsubishi Heavy Industries Airco kopen

U wilt een nieuwe Mitsubishi Heavy Industries airco kopen? Dat is een uitstekende keuze! een Mitsubishi Heavy Industries airco is wellicht niet de goedkoopste en de kans is waarschijnlijk ook niet groot dat u deze split unit airco goedkoper vind. Als u goedkoop een Mitsubishi Heavy Industries airco wilt kopen dan bent u bij erkend Mitsubishi Heavy Industries dealer Aircotje.nl op het juiste adres, mocht u problemen hebben bij het vaststellen welke airco bij u past, dan kunt u altijd gebruik maken van onze handige tools, om vast te stellen welke Mitsubishi Heavy Industries airco u het betse kunt kopen. Of ons simpelweg om hulp vragen. we zijn er als authorised Mitsubishi Heavy Industries dealer niet alleen om u een airco te verkopen maar ook om u te adviseren over uw aankoop, en om u bij de koop te assisteren indien nodig. En ook voor onderhoud en nazorg van uw nieuwe kwaliteits aanwinst kunt u altijd bij ons terecht.

En mocht u om wat voor reden niet overtuigd zijn van het merk Mitsubishi Heavy Industries en u wilt liever nog even kijken wat voor airco´s er nog meer te koop zijn, zodat u zeker kan zijn dat u waar voor uw geld krijgt, dan is het goed om te weten dat uw zakenpartner Aircotje.nl met zijn overzichtelijke webshop niet alleen erkend dealer is van Mitsubishi Heavy Industries maar ook van vele andere top merken, deze A merken kunt u allemaal vinden in onze aircoshop. zo weet u zeker dat u bij ons altijd de voor u aller beste airco kunt kopen.