Beeld
KLIK HIER VOOR ALLE MAXICOOL AIRCO PRODUCTEN

AIRCOTJE IS EEN AUTHORISED ERKEND MAXICOOL DEALER

 

Maxicool Authorised dealerMet gepaste trots kunnen wij u vertellen dat Aircotje.nl een authorised, oftewel erkend MaxiCool Dealer is, dit betekent kort gezegd dat Aircotje een direct verkooppunt is en tevens uw directe aanspreekpartner voor alle MaxiCool producten. En dat zonder invloed van verdere tussenhandelaren en groothandels. Het grote voordeel hiervan voor u is, dat u alle MaxiCool Producten kunt kopen tegen zeer scherpe prijzen. Deze producten vaak uit voorraad leverbaar zijn en als er wachttijden zijn deze tot een minimum worden beperkt dit zijn slechts enkele van de vele voordelen van een premium authorised dealer zoals Aircotje.nl.

Wie is MaxiCool?

MaxiCool is 1 van de kleinere en minst bekende airco merken die wij op Aircotje.nl aanbieden, met een vrij kleine groep medewerkers is het misschien zelfs wel het kleinste air conditioner merk dat er is. Als een airco merk zo klein is als MaxiCool dan houdt dat in dat de mensen allemaal met het zelfde bezig zijn, liefde voor hun product hebben, en zij stuk voor stuk het zelfde voor het bedrijf willen. Dat resulteert in een serie producten die absoluut mee kunnen doen met bekendere merken, MaxiCool split unit airco´s zijn van zeer goede kwaliteit en behoren tot de betere airco systemen. De MaxiCool airco´s staan voor kwaliteit. MaxiCool heeft zeker nog groeipotentiaal maar maakt nu al indruk met zijn mooie en betaalbare airconditioning systemen. ondanks de omvang van het merk en de mindere naamsbekenheid willen wij van Aircotje.nl toch aangeven dat dit merk er langzaam maar zeker toe doet, en we achter de kwaliteit staan, die geboden wordt voor de prijzen die voor de producten gevraagd worden. Aircotje.nl is uw erkend dealer voor de systemen van MaxiCool. 

Oorsprong

MaxiCool heeft zijn roots in Nederland liggen de systemen worden weliswaar geproduceerd in Azie, waar MaxiCool zijn verantwoordelijkheid neemt in de gebruikte materialen, de functies, het uiterlijk en de werking. Na de strenge eind controles van de mensen van MaxiCool, en de uiteindelijke goedkeuring, worden de systemen onder de vlag van MaxiCool gelabelt en te koop aangeboden. In Nederland kunt u terecht bij Aircotje.nl voor alle MaxiCool producten.

Assortiment

MaxiCool heeft een wat kleiner assortiment dan de grotere aanbieders maar u vindt toch  bijna altijd wel een bij u passende airconditioner. in het huidge MaxiCool aanbod. Uiteraard bieden we u uitsluitend producten van topkwaliteit, tegen een gunstige prijs! Ook in een koel landje als Nederland is airconditioning ideaal. U kent het vast wel: in een warme zomernacht ligt u 's nachts te woelen in bed. Of u wilt kleding passen, maar in de winkel is het niet uit te houden. En ook op kantoor heeft de productiviteit van uw medewerkers zwaar onder het weer te lijden. Dan is het lastig om het hoofd koel te houden. Met een MaxiCool airconditioner bent u van al deze zorgen verlost.  De meeste van de MaxiCool units kunnen ook verwarmen dat is wel zo prettig als het wat frisser is. In Nederland zijn de 'split unit airco´s zeer populair. Omdat hierbij het grootste deel van het apparaat buiten op het dak of aan de muur wordt geplaatst, nemen ze binnenshuis maar weinig ruimte in beslag. Aircotje.nl is uw directe handelspartner van de geliefde MaxiCool producten in Nederland.

Beschikbare producten

Op deze pagina vind u alvast een aantal producten uit huize MaxiCool uiteraard kunt in onze webshop nog meerdere producten vinden van MaxiCool neem gerust een kijkje en laat u verbluffen door het oogstrelende design de hoge kwaliteit en de leuke aanbiedingen. Mist u een MaxiCool artikel bij ons op de website? en is deze zeker nog in productie. Dan kunnen we dit product gegarandeerd leveren neemt u in dat geval aub contact met ons op, zodat wij u een aanbieding kunnen doen.

MaxiCool Airco kopen

U wilt een nieuwe MaxiCool air conditoner kopen? Dat is een prima keuze! Een MaxiCool airco is mischien niet de bekendste of goedkopopste, en de kans is waarschijnlijk ook niet groot dat u deze split unit airco goedkoper vind. Als u een MaxiCool  airco wilt kopen dan bent u bij erkend MaxiCool dealer Aircotje.nl op het juiste adres, mocht u problemen hebben bij het vaststellen welke airco bij u past, dan kunt u altijd gebruik maken van onze handige tools, om vast te stellen welke MaxiCool airco u het beste kunt kopen. Of ons simpelweg om hulp vragen. we zijn er als authorised MaxiCool dealer niet alleen om u een airco te verkopen maar ook om u te adviseren over uw aankoop, en om u bij de koop te assisteren indien nodig. En ook voor onderhoud en nazorg van uw nieuwe MaxiCool  split unit airco kunt u altijd bij ons terecht.

En mocht u om wat voor reden niet overtuigd zijn van het merk MaxiCool en u wilt liever nog even kijken wat voor airco´s er nog meer te koop zijn, zodat u zeker kan zijn dat u waar voor uw geld krijgt, dan is het goed om te weten dat uw zakenpartner Aircotje.nl met zijn overzichtelijke webshop niet alleen erkend dealer is van MaxiCool maar ook van vele andere top merken, deze A merken kunt u allemaal vinden in onze aircoshop. zo weet u zeker dat u bij ons altijd de voor u aller beste airco kunt kopen.