Beeld
KLIK HIER VOOR ALLE LG AIRCO PRODUCTEN

AIRCOTJE IS EEN AUTHORISED ERKEND LG DEALER

 

LG Authorised dealerMet gepaste trots kunnen wij u vertellen dat Aircotje.nl een authorised, oftewel erkend LG Dealer is, dit betekent kort gezegd dat Aircotje een direct verkooppunt is en tevens uw directe aanspreekpartner voor alle LG Air conditioning producten. En dat zonder invloed van verdere tussenhandelaren of groothandels. Het grote voordeel hiervan voor u is, dat u alle LG Airco Producten kunt kopen tegen zeer scherpe prijzen. Deze producten bij ons vaak uit voorraad leverbaar zijn en als er dan al wachttijden zijn, deze ook tot een minimum worden beperkt. Dit zijn slechts enkele van de vele voordelen van een premium authorised dealer zoals Aircotje.nl.

Wie is LG?

LG is bij het grote publiek vooral bekend om hun kwalitatief hoogwaardige OLED televisies, hun smartphones en vele andere huishoudelijke apparaten zoals: koelkasten, magnetrons, speakers, stofzuigers, wasmachines en bijna alle andere apparaten die ons leven een stuk makkelijker en of prettiger maken. Zo ook hoogwaardige air conditioner systemen. De airco systemen van LG hebben al meerdere prijzen in de wacht gesleept, waaronder de IF design awards, waar de prijzen verdeeld worden over ontwerp, werking, materiaal gebruik en gebruiksgemak. Op vele vlakken is eigenlijk wel zichtbaar dat LG inzet op kwaliteit. Zo waren ze lange tijd de enige die OLED schermen produceerde, terwijl bewezen is dat deze schermen voor het hoogste contrast zorgde, andere fabrikanten besloten in te zetten op goedkoper te produceren LCD schermen. Het is dan ook geen wonder dat LG hier zeer succesvol in is en deze visie doorvoert over zijn gehele product lijn. dit maakt LG tot een speler om in de gaten te houden. We kunnen uit ervaring al bevestigen dat de LG aircos van uitstekende kwaliteit zijn waar gebruik is gemaakt van een oogje voor detail en functies, die u kan verwachten van een top split unit airco systeem. De LG airco´s horen ondertussen, tot de beste aircos van het moment. De LG airco´s staan dan ook garant voor 100% top kwaliteit. LG air conditioners raken ook steeds bekender op de Nederlandse markt en veroveren meer en meer terrein met hun mooie en betaalbare airconditioning systemen. Aircotje.nl is uw erkend dealer voor deze top systemen. 

Oorsprong

LG heeft zijn roots in Zuid Korea liggen en is sinds de oprichting in 1958, uitgegroeid tot een wereldconcern met velen patenten. Met zijn hoofdkantoor gevestigd in de LG Twin Towers in het Zuid-Koreaanse Yeouido is LG Electronics het vlaggenschip van de LG Groep. Het bedrijf heeft wereldwijd 75 dochterondernemingen, en heeft ongeveer 85000 medewerkers in dienst. Het bedrijf is begonnen als dochter van Lucky Chemical Industrial Co. onder de naam Goldstar Co., Ltd. opgericht in 1958, Tegenwoordig heet het bedrijf LG Group en is dat een merk met een zeer hoge naamsbekendheid.Veel mensen denken door de gebruikte slogan dat LG staat voor "Life is Good" maar de waarheid is anders, LG staat officieel voor Lucky Goldstar naar de naam van het oude moederbedrijf en Goldstar de oude naam. Vandaag de dag is de LG group uitgegroeid tot één van de allergrootste bedrijven ter wereld, waar voornamelijk kwaliteits producten igemaakt en verkocht worden. De verschillende product groepen zijn verdeeld over meerdere dochterbedrijven waaronder bijvoorbeeld LG Electronics en LG Air conditioning, In Nederland kunt u terecht bij Aircotje.nl voor alle LG air conditioning producten.

Assortiment

In het uitgebreide assortiment vindt u altijd een bij u passende airconditioner. Van simpel tot hoog geavanceerd, van kleine tot grote airco´s en van minimale tot een extreme capaciteit: u kunt het zo gek niet bedenken of LG heeft er wel een apparaat voor.. Uiteraard bieden we u uitsluitend producten van topkwaliteit, tegen een gunstige prijs! Ook in een koel landje als Nederland is airconditioning ideaal. U kent het vast wel: in een warme zomernacht ligt u 's nachts te woelen in bed. Of u wilt kleding passen, maar in de winkel is het niet uit te houden. En ook op kantoor heeft de productiviteit van uw medewerkers zwaar onder het weer te lijden. Dan is het lastig om het hoofd koel te houden. Met een LG airconditioner bent u van al deze zorgen verlost. Ook als er niet veel ruimte is, heeft Gree de juiste oplossing. De meeste van de LG units kunnen ook verwarmen dat is dan weer prettig tijdens het voor- en naseizoen. In Nederland zijn de 'split unit airco´s zeer populair. Omdat hierbij het grootste deel van het apparaat buiten op het dak of aan de muur wordt geplaatst, nemen ze binnenshuis maar weinig ruimte in beslag. Wereldconcern LG is één van de bekendste spelers in de huidige markt. In meer dan tweehonderd landen over de hele wereld kiezen zowel consumenten als bedrijven graag voor producten van LG. En Aircotje.nl is uw directe handelspartner van de top LG air conditoners in Nederland.

Beschikbare producten

Op deze pagina vind u alvast een aantal producten uit huize GREE uiteraard kunt in onze webshop nog meerdere producten vinden van GREE neem gerust een kijkje en laat u verbluffen door het oogstrelende design de hoge kwaliteit en de leuke aanbiedingen. Mist u een GREE artikel bij ons op de website? en is deze zeker nog in productie. Dan kunnen we dit product gegarandeerd leveren neemt u in dat geval aub contact met ons op.

LG Airco kopen

U wilt een nieuwe LG air conditoner kopen? Dat is een uitstekende keuze! Een LG airco is mischien niet de goedkoopste, en de kans is waarschijnlijk ook niet groot dat u deze split unit airco elders goedkoper vind. Als u een LG airco wilt kopen dan bent u bij erkend LG dealer Aircotje.nl op het juiste adres, mocht u problemen hebben bij het vaststellen welke airco bij u past, dan kunt u altijd gebruik maken van onze handige tools, om vast te stellen welke LG airco u het beste kunt kopen. Of ons simpelweg om hulp vragen. we zijn er als authorised LG dealer namelijk niet alleen om u een airco te verkopen, maar we staan u ook bij om u te adviseren over uw aankoop, en om u bij de koop te assisteren indien nodig. En ook voor onderhoud en nazorg van uw nieuwe kwaliteits aanwinst kunt u altijd bij ons terecht.

En mocht u om wat voor reden niet overtuigd zijn van het merk LG en u wilt liever nog even kijken wat voor airco´s er nog meer te koop zijn, zodat u zeker kan zijn dat u waar voor uw geld krijgt, dan is het goed om te weten dat uw zakenpartner Aircotje.nl met zijn overzichtelijke webshop niet alleen erkend dealer is van LG maar ook van vele andere top merken, deze A merken kunt u allemaal vinden in onze aircoshop. zo weet u zeker dat u bij ons altijd de voor u aller beste airco kunt kopen.