Beeld
KLIK HIER VOOR ALLE HITACHI AIRCO PRODUCTEN

AIRCOTJE IS EEN AUTHORISED ERKEND HITACHI DEALER

 

HITACHI Authorised dealerMet gepaste trots kunnen wij u vertellen dat Aircotje.nl een authorised, oftewel erkend HITACHI Dealer is, dit betekent kort gezegd dat Aircotje een direct verkooppunt is en tevens uw directe aanspreekpartner voor alle HITACHI producten. En dat zonder invloed van verdere tussenhandelaren en groothandels. Het grote voordeel hiervan voor u is, dat u alle HITACHI Producten kunt kopen tegen zeer scherpe prijzen. Deze producten vaak uit voorraad leverbaar zijn en als er wachttijden zijn deze tot een minimum worden beperkt dit zijn slechts enkele van de vele voordelen van een premium authorised dealer zoals Aircotje.nl.

Wie is HITACHI ?

HITACHI is misschien niet het eerste bedrijf waar u aan denkt als u een airco wilt kopen en in Nederland bestaat zelfs geheel onterecht de kans dat u nog niet bekend bent met het merk HITACHI. Het bedrijf is 1 van de allergrootste bedrijven van de wereld, het bedrijf telt meer dan 335.000 medewerkers! (ook in ons mooie Nederland) en ze maken meer dan 20.000 verschillende producten!  dat zijn echt ongelovelijke cijfers en dat maakt wel duidelijk met wat voor reus we hier te doen hebben. HITACHI  maakt natuurlijk niet alleen airco´s ze maken heel veel verschilende producten zelfs sjofels, heftrucks, treinen, pinautomaten, servers, cloud oplossingen, wasmachines en echt alles er tussen in en der boven en er onder. Kortom HITACHI  is een alleskunner en maakt veel producten waar mensen veel vertrouwen in leggen. Niet gek dus dat de HITACHI airco´s garant staan voor 100% top kwaliteit waar u op vertrouwen kunt. HITACHI raakt  met zijn air conditioning systemen ook steeds bekender op de Nederlandse markt en verovert langzaam meer terrein met zijn mooie en betaalbare design split unit airco systemen. Aircotje.nl is uw erkend dealer voor deze top systemen. 

Oorsprong

HITACHI heeft zijn roots in Japan liggen hier is het bedrijf in 1910 ook opgericht, eerst als klein bedrijfje dat electrische onderdelen verkocht ter ondersteuning van een bedrijf dat actief was in de kopermijn bouw. Dat stadium zijn ze inmiddels wel voorbij. Het bedrijf is uiteindelijk uitgegroeid tot één van de aller grootste bedrijven ter wereld. een beursgenoteerd wereldconcern met duizenden patenten. Behalve de hoofdvestiging in Japan, heeft HITACHI nog bedrijven en fabrieken over de hele wereld zo ook in Nederland in Oosterhout en Amsterdam staan fabrieken waar bijvoorbeeld Graafmachines worden gebouwd, en zijn bepaalde onderdelen van de HITACHI groep onder gebracht in Nederland. Dat maakt HITACHI toch eigenlijk ook een klein beetje van ons...De naam van het bedrijf HITACHI verwijst naar de plaats in Japan met de gelijke naam, maar dat is niet het enige, HITACHI staat ook voor KANJI dit is een Chinees karakter dat symbool staat voor de filosofie om met behulp van technologie een toegevoegde waarde te bieden aan de mens en maatschappij. Buiten dat staat het ook nog voor een mooie zonsopgang. Met HITACHI kunt u ook de zon in uw leven op laten gaan, met technologische hoogstandjes die van toegevoegde waarde zullen zijn in uw comfortable geklimatiseerde omgeving. Hitachi haalt een jaaromzet van meer als 10 miljard Yen. En maakt bij elkaar meer als 20.000 verschillende producten. In Nederland kunt u terecht bij Aircotje.nl voor alle air conditioning producten uit huize HITACHI .

Assortiment

In het uitgebreide assortiment vindt u altijd een bij u passende airconditioner. Van simpel tot hoog geavanceerd, van kleine tot grote airco´s en van minimale tot een extreme capaciteit: u kunt het zo gek niet bedenken of HITACHI heeft er wel een apparaat voor.. Uiteraard bieden we u uitsluitend producten van topkwaliteit, tegen een gunstige prijs! Ook in een koel landje als Nederland is airconditioning ideaal. U kent het vast wel: in een warme zomernacht ligt u 's nachts te woelen in bed. Of u wilt kleding passen, maar in de winkel is het niet uit te houden. En ook op kantoor heeft de productiviteit van uw medewerkers zwaar onder het weer te lijden. Dan is het lastig om het hoofd koel te houden. Met een HITACHI airconditioner bent u van al deze zorgen verlost. Ook als er niet veel ruimte is, heeft HITACHI de juiste oplossing. De meeste van de HITACHI units kunnen ook verwarmen tijdens het voor- en naseizoen. In Nederland zijn de 'split unit airco´s zeer populair. Omdat hierbij het grootste deel van het apparaat buiten op het dak of aan de muur wordt geplaatst, nemen ze binnenshuis maar weinig ruimte in beslag. Zowel consumenten als bedrijven graag voor een airconditioner van HITACHI . En Aircotje.nl is uw directe handelspartner van de geliefde HITACHI producten in Nederland.

Beschikbare producten

Op deze pagina vind u alvast een aantal producten uit huize HITACHI uiteraard kunt in onze webshop nog meerdere producten vinden van HITACHI neem gerust een kijkje en laat u verbluffen door het oogstrelende design de hoge kwaliteit en de leuke aanbiedingen. Mist u een HITACHI artikel bij ons op de website? en is deze zeker nog in productie. Dan kunnen we dit product gegarandeerd leveren neemt u in dat geval aub contact met ons op, zodat wij u een aanbieding kunnen doen.

HITACHI  Airco kopen

U wilt een nieuwe Hitachi airco kopen? Dat is een uitstekende keuze! Een HITACHI airco is mischien niet de goedkoopste en de kans is waarschijnlijk ook niet groot dat u deze split unit airco goedkoper vind. Als u een HITACHI airco goedkoop wilt kopen dan bent u bij erkend HITACHI dealer Aircotje.nl op het juiste adres, mocht u problemen hebben bij het vaststellen welke airco bij u past, dan kunt u altijd gebruik maken van onze handige tools, om vast te stellen welke HITACHI airco u het beste kunt kopen. Of ons simpelweg om hulp vragen. we zijn er als authorised HITACHI dealer niet alleen om u een airco te verkopen, maar ook om u te adviseren over uw aankoop, en om u bij de koop te assisteren indien nodig. En ook voor onderhoud en nazorg van uw nieuwe kwaliteits aanwinst kunt u altijd bij ons terecht.

En mocht u om wat voor reden niet overtuigd zijn van het merk HITACHI en u wilt liever nog even kijken wat voor airco´s er nog meer te koop zijn, zodat u zeker kan zijn dat u waar voor uw geld krijgt, dan is het goed om te weten dat uw zakenpartner Aircotje.nl met zijn overzichtelijke webshop niet alleen erkend dealer is van HITACHI maar ook van vele andere top merken, deze A merken kunt u allemaal vinden in onze aircoshop. zo weet u zeker dat u bij ons altijd de voor u aller beste airco kunt kopen.