Beeld
KLIK HIER VOOR ALLE HISENSE AIRCO PRODUCTEN

AIRCOTJE IS EEN AUTHORISED ERKEND HISENSE DEALER

 

HISENSE Authorised dealerMet gepaste trots kunnen wij u vertellen dat Aircotje.nl een authorised, oftewel erkend Hisense Dealer is, dit betekent kort gezegd dat Aircotje een direct verkooppunt is en tevens uw directe aanspreekpartner voor alle Hisense producten. En dat zonder invloed van verdere tussenhandelaren of groothandels. Het grote voordeel hiervan voor u is, dat u alle Hisense Producten kunt kopen tegen zeer scherpe prijzen. Deze producten vaak uit voorraad leverbaar zijn en als er dan al  wachttijden zijn, deze tot een minimum worden beperkt dit zijn slechts enkele van de vele voordelen van een premium authorised Hisense dealer zoals Aircotje.nl.

Wie is Hisense?

Hisense is  geen nieuwkomer in Airco land, het bedrijf bestaat als sinds 1969 en is vandaag de dag 1 van de allergrootste Air conditioning fabrikanten van de wereld, met meer dan 75.000 medewerkers. Hisense komt oorspronkelijk uit China, waar ze ook de grootste afzetmarkt hebben. Vele mensen vooral in Azie maar eigenlijk wel wereldwijd hebben ondertussen al een airco van dit merk in huis, dat is natuurlijk niet voor niets Hisense aircos staan garant voor kwaliteit dat zie en dat voel je. Het bedrijf maakt niet alleen airco´s maar is ook bekend van andere electronica zoals: Tablets, smartphones,LCD schermen home cinema sets en nog veel meer. Hisense raakt ook steeds bekender op de Nederlandse markt en verovert langzaam maar zeker meer en meer terrein met zijn mooie en betaalbare design air conditioner systemen. Aircotje.nl is uw erkend dealer voor deze top air conditioning systemen. 

Oorsprong

Hisense heeft zijn roots in China liggen en is sinds de oprichting in 1969, inmiddels uitgegroeid tot een beursgenoteerd  wereldconcern met aanzienlijk veel technologie patenten. Met de hoofdvestiging in Qingdao China, het bedrijf telt ongeveer 75.000 medewerkers en haalt een omzet van ongeveer 16 miljard $ Dat zijn toch echt serieuze bedragen, en dit laat wel zien dat dit bedrijf zich heeft opgewerkt tot een van de grotere spelers in de air conditioning wereld. Het bedrijf is ondertussen ook vrij actief in Europa waar ze tevens verschillende sporten sponseren zoals  bijvoorbeeld de voetbal club Schalke 04 uit Duitsland.Hisense verkoopt zijn producten bijna over de hele wereld. In Nederland kunt u terecht bij Aircotje.nl voor alle Hisense Air conditioner producten.

Assortiment

In het uitgebreide assortiment vindt u altijd een bij u passende airconditioner. Van simpel tot hoog geavanceerd, van kleine tot grote airco´s en van minimale tot een extreme capaciteit: u kunt het zo gek niet bedenken of Hisense heeft er wel een apparaat voor. Uiteraard bieden we u uitsluitend producten van topkwaliteit, tegen een gunstige prijs! Ook in een koel landje als Nederland is airconditioning ideaal. U kent het vast wel: in een warme zomernacht ligt u 's nachts te woelen in bed. Of u wilt kleding passen, maar in de winkel is het niet uit te houden. En ook op kantoor heeft de productiviteit van uw medewerkers zwaar onder het weer te lijden. Dan is het lastig om het hoofd koel te houden. Met een Hisense airconditioner bent u van al deze zorgen verlost. Ook als er niet veel ruimte is, heeft Hisense de juiste oplossing. De meeste van de Hisense units kunnen ook verwarmen dat is wel zo prettig op koudere dagen. In Nederland zijn de 'split unit airco´s vooral populair. Omdat hierbij het grootste deel van het apparaat buiten op het dak of aan de muur wordt geplaatst, nemen ze binnenshuis maar weinig ruimte in beslag. Wereldconcern Hisense is één van de betere airco merken op de huidige markt. En  Aircotje.nl is uw directe handelspartner van deze top Hisense air conditioner producten in Nederland.

Beschikbare producten

Op deze pagina vind u alvast een aantal producten van het merk Hisense uiteraard kunt in onze webshop nog veel meer producten vinden van Hisense, neem gerust een kijkje en laat u verbluffen door het design de hoge kwaliteit en de leuke aanbiedingen. Mist u een Hisense artikel bij ons op de website? en is deze zeker nog in productie. Dan kunnen we dit product gegarandeerd leveren neemt u in dat geval aub contact met ons op, zodat wij u een aanbieding kunnen doen.

Hisense Airco kopen

U wilt een nieuwe Hisense airco kopen? Dat is een uitstekende keuze! Een Hisense airco is mischien niet de goedkoopste en de kans is waarschijnlijk ook niet groot dat u deze split unit airco goedkoper vind. Als u goedkoop een Hisense airco wilt kopen dan bent u bij erkend Hisense dealer Aircotje.nl op het juiste adres, mocht u problemen hebben bij het vaststellen welke airco bij u past, dan kunt u altijd gebruik maken van onze handige tools, om vast te stellen welke Hisense airco u het beste kunt kopen. Of ons simpelweg om hulp vragen. we zijn er als authorised Hisense dealer niet alleen om u een airco te verkopen maar ook om u te adviseren over uw aankoop, en om u bij de koop te assisteren indien nodig. En ook voor onderhoud en nazorg van uw nieuwe Hisense kwaliteits aanwinst kunt u altijd bij ons terecht.

En mocht u om wat voor reden niet overtuigd zijn van het merk Hisense, en u wilt liever nog even kijken wat voor airco´s er nog meer te koop zijn, zodat u zeker kan zijn dat u waar voor uw geld krijgt, dan is het goed om te weten dat uw zakenpartner Aircotje.nl met zijn overzichtelijke webshop niet alleen erkend dealer is van Hisnese maar ook van vele andere top merken, deze A merken kunt u allemaal vinden in onze aircoshop. zo weet u zeker dat u bij ons altijd de voor u aller beste airco kunt kopen.