Beeld

AIRCOTJE IS EEN AUTHORISED ERKEND GREE DEALER

 

GREE Authorised dealerMet gepaste trots kunnen wij u vertellen dat Aircotje.nl een authorised, oftewel erkend GREE Dealer is, dit betekent kort gezegd dat Aircotje een direct verkooppunt is en tevens uw directe aanspreekpartner voor alle GREE producten. En dat zonder invloed van verdere tussenhandelaren en groothandels. Het grote voordeel hiervan voor u is, dat u alle GREE Producten kunt kopen tegen zeer scherpe prijzen. Deze producten vaak uit voorraad leverbaar zijn en als er wachttijden zijn deze tot een minimum worden beperkt dit zijn slechts enkele van de vele voordelen van een premium authorised dealer zoals Aircotje.nl.

Wie is GREE?

GREE is 1 van de allergrootste Air conditioning fabrikanten van de wereld, en met meer dan 50000 medewerkers is het misschien zelfs wel de grootste air conditioner fabrikant. Als een airco fabrikant zo groot is als GREE  dan houdt dat in dat heel veel mensen al een airco van dit merk in huis hebben, en al deze mensen kunnen het niet fout hebben. De aantallen spreken voor zichzelf GREE airco´s zijn van uitekende kwaliteit en horen tot de beste van de markt. De Gree airco´s staan garant voor 100% top kwaliteit. Gree raakt ook steeds bekender op de Nederlandse markt en verovert langzaam meer terrein met zijn mooie en betaalbare airconditioning systemen. Aircotje.nl is uw erkend dealer voor deze top systemen. 

Oorsprong

GREE heeft zijn roots in Azië liggen en is sinds de oprichting in 1991, uitgegroeid tot een wereldconcern met meer dan 3.000 patenten. Behalve de hoofdvestiging in China, heeft Gree nog vier fabrieken in Azië, één in Vietnam, één in Pakistan en één in Brazilië. Uniek te noemen is de enorme Research & Development-afdeling, waar ongeveer 3.000 medewerkers voortdurend bezig zijn met productinnovaties en -ontwikkelingen. Nummer 1… van ‘Made in China’ naar ‘Created in China’ Dat u op Gree kunt bouwen, blijkt wel uit het feit dat het concern al jaren wordt beloond met diverse toonaangevende awards in Azië, Amerika en Europa. En hoewel Gree enorm vooruitstrevend is, staan kwaliteit en maatschappelijk ondernemen voorop. ‘Trouw’ en ‘eerlijkheid’ voeren binnen het bedrijf de boventoon. Om de kwaliteit voor u te garanderen, voeren zij op al hun airconditioners honderd procent eindcontrole uit. Deze garantie geeft u de zekerheid dat u een product van topkwaliteit in huis heeft. Met een jaaromzet van $ 10,2 miljard en een productiecapaciteit van 55 miljoen apparaten per jaar mag Gree zich met recht dé grootste fabrikant ter wereld noemen. Een op de drie geleverde airconditioners wereldwijd, komt uit de Gree fabriek. In Nederland kunt u terecht bij Aircotje.nl voor alle producten die geproduceerd worden door GREE.

Assortiment

In het uitgebreide assortiment vindt u altijd een bij u passende airconditioner. Van simpel tot hoog geavanceerd, van kleine tot grote airco´s en van minimale tot een extreme capaciteit: u kunt het zo gek niet bedenken of Gree heeft er wel een apparaat voor.. Uiteraard bieden we u uitsluitend producten van topkwaliteit, tegen een gunstige prijs! Ook in een koel landje als Nederland is airconditioning ideaal. U kent het vast wel: in een warme zomernacht ligt u 's nachts te woelen in bed. Of u wilt kleding passen, maar in de winkel is het niet uit te houden. En ook op kantoor heeft de productiviteit van uw medewerkers zwaar onder het weer te lijden. Dan is het lastig om het hoofd koel te houden. Met een Gree airconditioner bent u van al deze zorgen verlost. Ook als er niet veel ruimte is, heeft Gree de juiste oplossing. De meeste van de GREE units kunnen ook verwarmen tijdens het voor- en naseizoen. In Nederland zijn de 'split unit airco´s zeer populair. Omdat hierbij het grootste deel van het apparaat buiten op het dak of aan de muur wordt geplaatst, nemen ze binnenshuis maar weinig ruimte in beslag. Wereldconcern Gree is hét leidende merk in de markt. In meer dan tweehonderd landen over de hele wereld kiezen zowel consumenten als bedrijven graag voor een airconditioner van Gree. En Aircotje.nl is uw directe handelspartner van de geliefde GREE producten in Nederland.

Beschikbare producten

Op deze pagina vind u alvast een aantal producten uit huize GREE uiteraard kunt in onze webshop nog meerdere producten vinden van GREE neem gerust een kijkje en laat u verbluffen door het oogstrelende design de hoge kwaliteit en de leuke aanbiedingen. Mist u een GREE artikel bij ons op de website? en is deze zeker nog in productie. Dan kunnen we dit product gegarandeerd leveren neemt u in dat geval aub contact met ons op.

GREE Airco kopen

U wilt een nieuwe Gree airco kopen? Dat is een uitstekende keuze! Een GREE airco is mischien niet de goedkoopste en de kans is waarschijnlijk ook niet groot dat u deze split unit airco goedkoper vind. Als u een GREE airco wilt kopen dan bent u bij erkend GREE dealer Aircotje.nl op het juiste adres, mocht u problemen hebben bij het vaststellen welke airco bij u past, dan kunt u altijd gebruik maken van onze handige tools, om vast te stellen welke GREE airco u het beste kunt kopen. Of ons simpelweg om hulp vragen. we zijn er als authorised GREE dealer namelijk niet alleen om u een airco te verkopen, maar ook om u te adviseren over uw aankoop, en om u bij de koop te assisteren indien nodig. En ook voor onderhoud en nazorg van uw nieuwe kwaliteits aanwinst kunt u altijd bij ons terecht.

En mocht u om wat voor reden niet overtuigd zijn van het merk GREE en u wilt liever nog even kijken wat voor airco´s er nog meer te koop zijn, zodat u zeker kan zijn dat u waar voor uw geld krijgt, dan is het goed om te weten dat uw zakenpartner Aircotje.nl met zijn overzichtelijke webshop niet alleen erkend dealer is van GREE maar ook van vele andere top merken, deze A merken kunt u allemaal vinden in onze aircoshop. zo weet u zeker dat u bij ons altijd de voor u aller beste airco kunt kopen.