Beeld
KLIK HIER VOOR ALLE DAIKIN AIRCO PRODUCTEN

AIRCOTJE IS EEN AUTHORISED ERKEND DAIKIN DEALER

 

Daikin Authorised dealerMet gepaste trots kunnen wij u vertellen dat Aircotje.nl een authorised, oftewel erkend DAIKIN Dealer is, dit betekent kort gezegd dat Aircotje een direct verkooppunt is en tevens uw directe aanspreekpartner voor alle DAIKIN producten. En dat zonder invloed van verdere tussenhandelaren en groothandels. Het grote voordeel hiervan voor u is, dat u alle DAIKIN Producten kunt kopen tegen zeer scherpe prijzen. Deze producten vaak uit voorraad leverbaar zijn en als er wachttijden zijn deze tot een minimum worden beperkt dit zijn slechts enkele van de vele voordelen van een premium authorised dealer zoals Aircotje.nl.

Wie is DAIKIN?

Daikin is misschien wel de meest begeerde Air conditioner fabrikant ter wereld, de Daikin split unit airco´s staan garant voor topkwaliteit. Daikin is al wel langer actief op de Nederlandse markt, met zijn schitterende en goed betaalbare airconditioning systemen. De aircosystemen van Daikin zijn vooral bekend bij de grootverbruikers onder ons. de air conditioning systemen van Daikin worden bijvoorbeeld veelvuldig gebruikt in winkels, wachtruimtes, kantoren en in de horeca. Maar Daikin verkoopt meer dan alleen professionele industriele air conditoning systemen, Daikin heeft nu ook een geweldig assortiment airco apparaten voor de thuisgebruiker.Deze collectie Airco systemen mogen zich zonder twijfel het neusje van de zalm noemen. Daikin wil geheel terecht deze systemen graag onder de aandacht brengen bij het grote publiek, en we moeten bevestigen de Daikin airco´s weten hun weg langzaam maar zeker te vinden naar het grote publiek. Het is dus geen verassing dat Aircotje.nl met zijn klantvriendelijke overzichtelijke website nu een erkend dealer is voor alle Daikin producten.

Oorsprong

Daikin heeft zijn roots in Japan liggen in Osaka om precies te zijn en is sinds de oprichting in 1924, uitgegroeid tot een wereldconcern van ongekende klasse met meer dan 53000 werknemers, een beursnotitie. Het bedrijf heeft vestigingen in Japan, China, Australië, India, Zuidoost-Azië, Europa en Noord-Amerika. Het logo van Daikin duikt ook steeeds vaker op in advertenties en als sponser van verschillende evenementen en clubs ook steeds vaker op shirts en dergelijke bijvoorbeeld bij voetbalvereniging Club Brugge en een dames volleybal team uit Turkije. 

Als enige fabrikant ter wereld produceert Daikin ondermeer haar compressoren en koudemiddelen zelf. Hierdoor is zij nauw betrokken bij de bescherming van het milieu. Sinds een aantal jaren streeft Daikin naar de positie van marktleider op het gebied van het ontwerpen en produceren van milieuvriendelijke producten. Hiervoor heeft zij een milieumanagementsysteem ingevoerd om zowel energie te besparen als afval te beperken. Zo neemt Daikin haar ecologische en maatschappelijke verantwoordelijkheid. Dat u op Daikin kunt vertrouwen, blijkt wel uit het feit dat het concern al jaren wordt beloond met diverse toonaangevende onderscheidingen in Azië, Amerika en Europa. En hoewel Daikin enorm vooruitstrevend is, staan kwaliteit en maatschappelijk ondernemen voorop. ‘Trouw’ en ‘eerlijkheid’ voeren binnen het bedrijf de boventoon. Om de kwaliteit voor u te garanderen, voeren zij op al hun airconditioners honderd procent eindcontrole uit. Deze garantie geeft u de zekerheid dat u een product van topkwaliteit in huis heeft.

Daikin staat voor kwaliteit. Deze principiële bedrijfsbrede keuze wordt structureel doorgevoerd in de ontwikkeling en fabricage van de Daikin producten. De continue aanscherping van interne kwaliteitseisen en -controles, gecombineerd met de altijd aanwezige drang om producten en processen te verbeteren, heeft ertoe geleid dat er in de Daikin fabrieken wordt geproduceerd volgens een "zero defect policy". Dit betekent dat er niet wordt gewerkt met steekproeven, maar dat alle toestellen gecontroleerd en getest de fabriek verlaten. Airconditioning Systemen In woningen, kantoren, hotels, winkels en talloze andere ruimtes zorgen de energiezuinige airconditioningsystemen van Daikin efficiënt en onopvallend voor een comfortabel klimaat. Door een ruime keuze aan modellen, uitvoeringen en capaciteiten is er voor elke toepassing een oplossing.

Assortiment

In het uitgebreide assortiment vindt u altijd een bij u passende airconditioner. Van simpel tot hoog geavanceerd, van kleine tot grote airco´s en van minimale tot een extreme capaciteit: u kunt het zo gek niet bedenken of Daikin heeft er wel een apparaat voor.. Uiteraard bieden we zoals u gewend bent uitsluitend producten van topkwaliteit, tegen een gunstige prijs!

En ja ook in een koel landje als Nederland is airconditioning ideaal. U kent het vast wel: in een warme zomernacht ligt u 's nachts te woelen in bed. Of u wilt kleding passen, maar in de winkel is het niet uit te houden. En ook op kantoor heeft de productiviteit van uw medewerkers zwaar onder het weer te lijden. Dan is het lastig om het hoofd koel te houden. Met een Daikin airconditioner bent u van al deze zorgen verlost. Ook als er niet veel ruimte is, heeft Daikin de juiste oplossing. De meeste van de Daikin units kunnen ook verwarmen handig als ondersteuning tijdens de koudere dagen. In Nederland zijn de 'split unit airco´s vooral populair. Omdat hierbij het grootste deel van het apparaat buiten op het dak of aan de muur wordt geplaatst, nemen ze binnenshuis amper ruimte in beslag.

Wereldconcern Daikin is op dit moment de absolute marktleider. In meer dan tweehonderd landen over de hele wereld kiezen zowel consumenten als bedrijven maar al te graag voor een airconditioner van Daikin. En in Nederland is Aircotje.nl is uw directe handelspartner van de geliefde Daikin producten. Dus in Nederland kunt u terecht bij Aircotje.nl voor het gehele Daikin assortiment

Beschikbare producten

Op deze pagina vind u alvast een aantal producten uit huize Daikin uiteraard kunt in onze webshop nog meerdere producten vinden van Daikin neem gerust een kijkje en laat u verbluffen door het oogstrelende design de hoge kwaliteit en de leuke aanbiedingen. Mist u een Daikin artikel bij ons op de website? en is deze zeker nog in productie. Dan kunnen we dit product gegarandeerd leveren neemt u in dat geval aub contact met ons op.

Daikin Airco kopen

U wilt een nieuwe Daikin airco kopen? Dat is een uitstekende keuze! Een Daikin airco is wellicht niet de goedkoopste en de kans is waarschijnlijk ook niet groot dat u deze split unit airco goedkoper vind. Als u goedkoop een Daikin airco wilt kopen dan bent u bij officieel erkend Daikin dealer Aircotje.nl op de juiste plek, mocht u problemen ondervinden bij het vaststellen welke airco bij u past, dan kunt u altijd gebruik maken van onze handige tools, om vast te stellen welke Daikin airco u het beste kunt kopen. Of gewoon contact met ons opnemen. We zijn er als authorised Daikin dealer namelijk niet alleen om u een airco te verkopen maar ook om u te adviseren over uw aankoop, en om u bij de koop te assisteren indien nodig. En ook voor onderhoud en nazorg van uw nieuwe kwaliteits aanwinst kunt u altijd bij ons terecht.

De kwaliteit van de Daikin airco´s met de bijzondere service en goedkope prijzen die U van Aircotje.nl kunt verwachten! een echte top combinatie weer van Aircotje.nl en zijn 1 van zijn partners!

En mocht u om wat voor reden niet overtuigd zijn van het merk Daikin en u wilt liever nog even kijken wat voor airco´s er nog meer te koop zijn, zodat u zeker kan zijn dat u waar voor uw geld krijgt, dan is het goed om te weten dat uw zakenpartner Aircotje.nl met zijn overzichtelijke webshop niet alleen erkend dealer is van Daikin maar ook van vele andere top merken, deze A merken kunt u allemaal vinden in onze aircoshop. zo weet u zeker dat u bij ons altijd de voor u aller beste airco kunt kopen.