Kabelklem verbindingsstuk serie CP-70

Fabrikant Over het product

Kabelklem voor de kabelgoot van het Aircotje huismerk type CP 70.

Passend op kabelgoot afmeting 70mm / 55mm 

Beschikbaarheid
Product is leverbaar
Levertijd: 2 tot en met 5 werkdagen
€ 1,00

Voor een professionele afwerking van uw airco systeem

Een kabelklem ook wel connector, cable fixer of fixing bracket genaamd, voor uw Aircotje huismerk kabelgoot afwerkingssysteem type CP 70. Helpt u erbij om de kabels en leidingen in uw professionele kabelgoot afwerking systeem bij elkaar te houden dit is praktisch als de afwerklijst nog niet vast geklikt is maar ook om te voorkomen dat door de druk die kan ontstaan de lijst er af valt. Wij van Aircotje raden voor een optimale drukverdeling 1 a 2 van deze kabelklemmen per meter  in uw systeem te verwerken.

Deze kabelklem sluit naadloos aan bij het kabelgootsysteem welke wij hier bij Aircotje aanbieden. Wat resulteert in een perfecte pasvorm en een professioneel en verzorgd eindresultaat. bij de afwerking van uw airco installatie.

Met de accessoires uit ons Aircotje huismerk weet u dat het goed zit. Onze fabrikanten vervaardigen absolute topkwaliteit kabelgoot accessoires ook wel bekend als montagekanaal accessoires, leidingkanaal accessoires of leidinggoot accessoires.

De kabelgoot accessoires die we bij Aircotje verkopen worden hergesteld uit recyclebare materialen. De materialen voldoen aan de hoge Europese normen en doelstellingen en zijn voorzien van de nodige keurmerken. Onze huismerk fabrikant gebruikt voor zijn producten de standaard RAL kleur 9010 dit is het bekende verkeerswit, die volledig opgaat in de omgeving. En zich thuis voelt in moderne en klassieke interieurs en exterieurs.

Voor sommige producten uit deze serie zoals deze kabelklemmetjes worden echter afwijkende kleuren gebruikt.

Specificaties kabelklem:

  • Merk Aircotje Huismerk
  • Materiaal Brandvertragend zelfdovend PVC
  • Passend op de H70 x L55  kabelgoot serie CP-70
  • In de kleur groen (kleur kan afwijken, afhankelijk van de fabrikant)
  • Gewicht  0,050 gram
  • Te gebruiken bij temperaturen van -20° Celsius tot en met +60° Celsius
  • Compatibel met kabelgoot serie CP-70

Let op dit icoon en vind altijd de passende serie kabelgoot

Meer informatie
Diameter koelleiding Nee
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan