Kabelgoot in iedere gewenste RAL kleur gespoten

KABELGOOT IN IEDERE GEWENSTE RAL KLEUR

 

Kabelgoot in iedere gewenste ral kleurMet groot genoegen kunnen wij u vertellen dat Aircotje.nl als 1 van de allereerste in Nederland een spuit service aanbiedt voor Airco´s en Accessoires waaronder kabelgoot.

Welke kabelgoot kan ik laten spuiten?

U kunt de hele witte collectie van onze kabelgoot in iedere gewenste kleur laten spuiten en ook de passtukken uit de witte collectie kunnen we voor u op kleur spuiten met uitzondering van de soft connectors en de flexibele en instelbare bochten.

Het spuiten gebeurt door een professionele spuiter waar we mee samen werken deze maakt gebruik van hoogwaardige apparatuur en de allerbeste verf die past bij het item wat gespoten moet worden. Zo bent u er zeker van dat u lang plezier zult hebben van uw kabelgoot op kleur en kunt u ervan uitgaan dat deze strak in de lak zit.

Wat zijn de kosten en wachttijd van mijn kabelgoot op RAL kleur

De kosten beginnen met de setup kosten deze zijn altijd gelijk en bedragen € 99,00 dit zijn de kosten om de spuit en de cabine voor te bereiden op de door u gekozen kleur. Deze kosten zijn per bestelling en of kleur gelijk. De prijzen van de kabelgoot en eventuele passtukken die u heeft uitgekozen komen daar bovenop met daarbovenop weer een toeslag van 50%.

 

Rekenvoorbeeld:

1 x setup kosten € 99,00
4 x 1 meter kabelgoot cp 90 € 59,80
1 x haakse buitenbocht cp 90 € 4,50
1 x eindstuk verbindingsstuk cp 90 € 6,50
1 x product toeslag 50% €35,40

Totaal: 205,20

De setupkosten worden iedere 8 meter opnieuw in rekening gebracht. Als er veel passtukken nodig zijn wordt per bestelling bekeken of dit herberekend moet worden. Hier stellen wij u uiteraard van op de hoogte.

Om begrijpelijke redenen wordt de binnenkant van de producten niet compleet mee gespoten aangezien deze na installatie niet meer zichtbaar zijn.

De wachttijd is inclusief droogtijd circa 3 a 4 weken vanaf bevestiging bestelling en na ontvangst betaling.

Hoe kan ik kabelgoot op RAL kleur bestellen?

U kunt uw bestelling plaatsen door het aantal meter en de benodigde passtukken op te schrijven. Deze kunt u ons dan via het contactformulier toesturen tezamen met uw naam, adres en contactgegevens onze medewerkers bekijken uw aanvraag en sturen u een aangepaste rekening inclusief de bijkomende kosten nadat deze door u akkoord bevonden is en is voldaan sturen wij uw producten door naar de spuiterij en deze zal deze zodra ze droog zijn naar u doorsturen. Zodat u deze kunt monteren. Als u een airco systeem besteld met installatie en de kabelgoot gelijk mee besteld dan monteren onze monteurs de kabelgoot voor u.

Wij spuiten onder andere deze items:

Binnen unit van airco op RAL kleur
Buiten unit van uw airco op RAL kleur
Airco covers op ral kleur
Kabelgoot in iedere RAL kleur