OVER ONS

 

OVER AIRCOTJE.NL

Aircotje.nl bied zijn klanten meer als een webshop met airco systemen en accessoires! Aircotje staat voor een allesomvattende shopping belevenis. Ons doel is om onze klanten een zeer uitgebreid assortiment aan te bieden in klimaatbeheer producten en alle bijkomende accessoires, dit aanbod willen we versterken door een uitstekende klantenservice te bieden en de voordelen van handige speciaal voor Aircotje.nl ontwikkelde tools die onze bezoekers helpen bij het vinden van de bij hun passende airco systemen en het maken van de juiste keuzes om zo miskopen te voorkomen. En dat in een omgeving waar u ongecompliceerd en met respect voor uw privacy en gegevens kunt inkopen.

Bijna 20 JAAR ERVARING

Ook al is Aircotje.nl pas in 2017 live gegaan hebben de mensen achter Aircotje al meer dan 18 jaar ervaring in de koel en verwarmings installatie techniek. in 2003 zijn we begonnen als kleine zelfstandige die voornamelijk installaties en onderhoud verzorgde voor bestaande installaties. Daarna hebben we langzaam de stap gezet om ook zelf koel en verwarmings systemen te verkopen en te installeren. Deze stap nam al snel grotere vormen aan, dat we moesten besluiten op welk vakgebied we ons wilden concentreren, onze keus is gevallen op split inverter airco systemen. Toen we die keuze hadden gemaakt moest daar natuurlijk een website bij, deze website bij het grote publiek is vandaag de dag 1 van de bekendste en best bezochte airco websites van heel Nederland waar alleen maar systemen worden verkocht compleet met installatie en of installatie door de klant met aansluitend een inbedrijfstelling verzorgd door Aircotje.nl. Steeds vaker kregen we echter de vraag van onze bezoekers of we ook systemen konden verkopen zonder installatie en ook kwam vaker de vraag terug waarom hebben jullie geen webshop, waar we online kunnen betalen? We vonden deze vragen meer dan terecht dus hebben we besloten op de achtergrond naast onze activiteiten voor een geheel nieuw concept op te zetten compleet met webshop en alles wat daar bij hoort, dit aangevuld met onze jarenlange ervaring in de koelinstallatie branche heeft gezorgd voor een prachtig eindresultaat, Aircotje waar iedere bezoeker met of zonder kennis van airco´s hartelijk welkom is, zich direct thuis voelt en voorzien wordt van voldoende informatie, tips en adviezen die ondersteunen en helpen bij het uitzoeken van het perfecte air conditioning systeem.

MAKKELIJKE NAVIGATIE, EN EEN INTUÏTIEVE BEDIENING

Onze online shop is overzichtelijk vormgegeven en makkelijk te bedienen. Alles is er op ingesteld om het u zo makkelijk mogelijk te maken, en zo uw weg te vinden. Bij een eerste bezoek van onze website zal u gelijk opvallen dat de menu opbouw zeer logisch is, en dat u makkelijk en snel uw weg kunt vinden naar informatie of naar producten. Onze klanten worden op een comfortable manier door onze webshop gedirigeerd, om een aankoop snel en makkelijk af te kunnen ronden.

KLANTTEVREDENHEID

Aircotje.nl heeft een zeer hoge klanttevredenheids quota, de tevredenheid van onze klanten staat voor ons dan ook altijd op de eerste plaats, alle werkzaamheden en processen op Aircotje.nl zijn daar op gericht, We proberen onze bezoekers en klanten binnen onze mogelijkheden, altijd tevreden te stellen, en ons aanbod en onze diensten verzoeken we altijd te verbeteren.

UITGEBREIDE EN PERSOONLIJKE SERVICE

Service is heel belangrijk voor ons, mocht u vragen hebben over uw bestelling, of als u meer product informatie nodig heeft dan u op op onze site kunt vinden, Dan zijn we altijd goed bereikbaar via ons contact formulier op werkdagen worden al uw vragen over het algemeen binnen 24 uur beantwoord, door ons team van specialisten en monteurs. Onze monteurs nemen bij installaties en service beurten indien nodig ook extra de tijd voor u, om u van de juiste informatie te voorzien.

PRODUCT ASSORTIMENT

Ongeacht of u een airco systeem zoekt voor uw huiskamer, uw slaapkamer, kantoor aan huis, uw dokterspraktijk, uw tandarts praktijk, uw wachtkamer, uw kantoor, uw winkel, uw bedrijfsruimte, uw loods, uw server ruimte uw bedrijf, uw boot, uw caravan of welke andere ruimte dan ook, Aircotje heeft altijd het bij uw situatie passende air conditioning systeem. Van alleen de allerbeste kwalitatief hoogwaardige A merken. De systemen die wij verkopen zijn altijd afgevuld met een milieuvriendelijker koelmiddel en hebben minimaal een A energielabel. Ook vind u bij ons alle soorten accessoires die u ondersteunen bij het installeren en onderhouden van uw air conditioner. Airco nodig? eerst naar Aircotje.nl!

TOOLS VAN CO´TJE

Uniek in Nederland en alleen bij Aircotje.nl vind u Co´tje van Aircotje, Co´tje is onze mascotte en voorziet u tijdens uw bezoek op onze website van tips en adviezen, Co´tje voorziet u niet alleen van informatie en tips maar onder zijn naam hebben we ook een aantal tools ontwikkeld zoals de airco calculator, de installatie handleiding, Co´tjes icoontjes en het Aircotje easy pakket, Al deze tools samen zijn onderdeel van onze klant gerichte aanpak waarin we uw tevredenheid voorop stellen. Deze tools moeten er voor zorgen dat u geen verkeerde airco koopt, maar gelijk weet welke airco bij u past en welke u het beste kunt kopen. Handige snuiter die Co´tje he?

WILT U NOG MEER OVER ONS TE WETEN KOMEN?

Als u nog meer over Aircotje te weten wilt komen, kunt u nog heel veel informatie vinden in het menu aan de rechterkant, mocht u geen informatie op uw vragen gevonden hebben kunt u altijd contact met ons opnemen via ons contact formulier. We staan klaar om uw vragen te beantwoorden

Aircotje logo

  • Eiffelstraat 18, 8013 RT Zwolle
  • 038-7852791
  • Whatsapp 06-83379472
  • info@aircotje.nl
Geregistreerd

KvK te Zwolle:

05076895

 

BTW Nummer:

NL.0014.17559.B64

STEK Certificaat
DEKRA F gassen certificaat BRL 100