Haakse platte bocht bruin verbindingsstuk serie CP-90

Fabrikant Over het product

Haakse platte bocht voor de kabelgoot van het Aircotje huismerk type CP 90

Passend op kabelgoot afmeting 90mm / 65mm kleur bruin

Beschikbaarheid
Product is leverbaar
Levertijd: 2 tot en met 5 werkdagen
€ 5,50

Voor een professionele afwerking van uw airco systeem

Een haakse platte bocht, voor uw Aircotje huismerk kabelgoot afwerkings systeem type CP 90. voor het maken van platte haakse bochten in uw profesionele kabelgoot afwerkingsysteem.

Deze haakse platte bocht naadloos aan bij het kabelgootsysteem welke wij hier bij Aircotje aanbieden. Wat resulteert in een perfecte pasvorm en een professioneel en verzorgd eindresultaat bij de afwerking van uw airco installatie.

Met de accessoires uit ons Aircotje huismerk weet u dat het goed zit. Onze fabrikanten vervaardigen absolute topkwaliteit kabelgoot accessoires ook wel bekend als montagekanaal accessoires, leidingkanaal accessoires of leidinggoot accessoires.

De kabelgoot accessoires die we bij Aircotje verkopen worden hergesteld uit recyclebare materialen. De materialen voldoen aan de hoge Europese normen en doelstellingen en zijn voorzien van de nodige keurmerken. Onze huismerk fabrikant gebruikt voor zijn producten de standaard RAL kleur 9010 dit is het bekende verkeerswit. Deze kleur gaat volledig op in de omgeving en voelt zich thuis in moderne en klassieke interieurs en exterieurs.

Specificaties haakse platte bocht:

  • Merk Aircotje huismerk
  • Materiaal Brandvertragend zelfdovend PVC
  • Passend op de H90 x L65 kabelgoot serie CP-90
  • In de kleur bruin RAL8017
  • Gewicht  50 gram
  • Te gebruiken bij temperaturen van -20° Celsius tot en met +60° Celsius
  • Compatibel met kabelgoot serie CP-90

Let op dit icoon en vind altijd de passende serie kabelgoot

Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan