Haakse binnenbocht verbindingsstuk serie CP-30

Fabrikant Over het product

Haakse binnenbocht voor de kabelgoot van het Aircotje huismerk type CP 30.

Passend op kabelgoot afmeting 30mm / 35mm kleur wit 

Beschikbaarheid
Product is leverbaar
Levertijd: 2 tot en met 5 werkdagen
€ 3,50

Voor een professionele afwerking van uw airco systeem

Een haakse binnenbocht voor uw Aircotje huismerk kabelgoot afwerkings systeem type CP 30. Het perfecte hulpstuk om een haakse binnenbocht te maken in uw profesionele kabelgoot afwerking systeem.

Deze haakse binnenbocht sluit naadloos aan bij het kabelgoot systeem welke wij hier bij Aircotje aanbieden.wat resulteert in een perfecte pasvorm en een professioneel en verzorgd eind resultaat. bij de afwerking van uw airco installatie.

Met de accessoires uit ons Aircotje huismerk weet u dat het goed zit. Onze fabrikanten vervaardigen absolute top kwaliteit kabelgoot accessoires ook wel bekend als montagekanaal accessoires, leidingkanaal accessoires of leidinggoot accessoires.

De kabelgoot accessoires die we bij Aircotje verkopen worden hergesteld uit recyclebare materialen ,de materialen voldoen aan de hoge Europeesche normen en doelstellingen, en zijn voorzien van de nodige keurmerken. Onze huismerk fabrikant gebruikt voor zijn producten de standaard RAL kleur 9010 dit is het bekende verkeerswit, deze kleur gaat volledig op in de omgeving. en voelt zich thuis in moderne en klassieken interieuren en exterieuren.

Specificaties Haakse binnenbocht:

  • Merk Aircotje huismerk
  • Materiaal Brandvertragend zelfdovend PVC
  • Passend op de H30 x B35 kabelgoot serie CP-30
  • In de kleur wit RAL9010
  • Gewicht  50 gram
  • Te gebruiken bij temperaturen van -20° Celsius tot en met +60° Celsius
  • Compatibel met kabelgoot serie BC- 30

Let op dit icoon en vind altijd de passende serie kabelgoot

Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan