Flexibele bocht verbindingsstuk serie CP-70

Fabrikant Over het product

Flexibele bocht voor de kabelgoot van het Aircotje huismerk type CP-70

Passend op kabelgoot afmeting 70mm / 55mm 

Beschikbaarheid
Product is leverbaar
Levertijd: 2 tot en met 5 werkdagen
€ 15,00

Voor een professionele afwerking van uw airco systeem

Een flexibele voor uw Aircotje huismerk kabelgoot afwerkings systeem type CP 70 voor meer flexibiliteit bij de afwerking van uw professionele kabelgoot afwerkingsysteem.

Deze bochten zijn een uitkomst als de hoek niet altijd precies 90° is of als er meer bewegingsvrijheid gewenst is tijdens de installatie.

Deze flexibele bocht sluit naadloos aan bij het kabelgoot systeem welke wij hier bij Aircotje aanbieden. Wat resulteert in een perfecte pasvorm en een professioneel en verzorgd eindresultaat bij de afwerking van uw airco installatie.

Met de accessoires uit ons Aircotje huismerk weet u dat het goed zit. Onze fabrikanten vervaardigen absolute topkwaliteit kabelgoot accessoires ook wel bekend als montagekanaal accessoires, leidingkanaal accessoires of leidinggoot accessoires.

De kabelgoot accessoires die we bij Aircotje verkopen worden hergesteld uit recyclebare materialen. De materialen voldoen aan de hoge Europese normen en doelstellingen en zijn voorzien van de nodige keurmerken. Onze huismerk fabrikant gebruikt voor zijn producten de standaard RAL kleur 9010 dit is het bekende verkeerswit. Deze kleur gaat volledig op in de omgeving en voelt zich thuis in moderne en klassieke interieur en exterieurs.

Specificaties Flexibele bocht:

  • Merk Aircotje huismerk
  • Materiaal Brandvertragend zelfdovend PVC
  • Passend op de H70 x L55 kabelgoot serie CP-70
  • In de kleur wit RAL9010
  • Gewicht  50 gram
  • Te gebruiken bij temperaturen van -20° Celsius tot en met +60° Celsius
  • Compatibel met kabelgoot serie CP-70

Let op dit icoon en vind altijd de passende serie kabelgoot

Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan