FAQ overige vragen

Nee helaas niet, onze activiteiten vinden voornamelijk online plaats. Wel beschikken we over een showroom die op afspraak open is, hier kunt u een beperkt aantal modellen bekijken en testen.

 

Buiten dat functioneert onze website in samenwerking met de afhaalmogelijkheid bijna als fysieke winkel, u kunt uw bestelling online plaatsen en afrekenen en deze dan in ons magazijn op komen halen. Winkelen 2.0 noemt Co´tje dat

Klik hier om contact opnemen met Aircotje, Co´tje en de rest van het team staan voor u klaarJa wij hebben een showroom deze showroom is alleen op afspraak geopend. Ook hebben we slechts een beperkt maar wisselend aantal modellen opgesteld in deze showroom. mocht u een keer voorbij willen komen in onze showroom om de systmen te bekijken en testen die op dat moment opgesteld staan dan bent u na het maken van een afspraak van harte welkom.

 

Klik hier of op Co´tje om naar onze contact pagina te gaan zodat u een afspraak kunt maken.

Ja al onze monteurs zijn in bezit van het F.Gassen STEK certificaat

F-Gassen en STEK certificaat Aircotje

Ja zeker, speciaal voor startende ondernemers, wederverkopers, groot verbruikers en zelfstandigen hebben wij op ons platform een apart deel ingericht waar u tegen groothandelsprijzen grotere aantallen kunt inkopen. Om hier gebruik van te maken dient u zich eerst aan te melden voor het programma. Na goedkeuring krijgt u een aparte login code van ons waarmee u zich dan kunt inloggen en van onze diensten gebruik kunt maken.

Klik hier om uw aan te melden voor het partner programma van Aircotje

SSL Certificaat AircotjeOnline gegevens zijn nooit 100% veilig te noemen als websites dat garanderen dan liegen ze, het bewijs hiervoor staat regelmatig in de krant met hack aanvallen die grote en kleine ondernemingen treffen. Wel doen we er alles aan om uw gegevens zo goed mogelijk te beschermen. Zo maken we gebruik van een SSL certificaat om zo de verbinding te versleutelen, en we maken gebruik van een externe payment provider die de betalingen voor aircotje verwerkt deze provider beschikt weer over extra beveiligde verbindingen, zo zijn uw gegevens zo goed als mogelijk afgeschermd.


De gegevens die u opgeeft bij Aircotje zijn ook in goede handen, de informatie die u opgeeft wordt alleen gebruikt voor het gebruik van de website, het afronden van bestelleingen en de daarbij behorende contact en informatie mogelijkheden.


Co´tje van Aircotje deelt een cookie uitUw gegevens zullen nooit vrijwillig aan derden verstrekt worden. en we zullen uw gegevens ook nooit verkopen.


U kunt ook altijd bij ons opvragen welke gegevens we over u hebben verzameld. tevens kunt u ons vragen de gegevens te verwijderen met uitzondering van facturen.


We raden onze bezoekers ook altijd aan om niet overal het zelfde wachtwoord te gebruiken dus ook niet bij ons, uiteraard is dat makkelijker te onthouden. Maar de gevolgen als 1 van de sites waar u een account heeft gehackt is, kunnen dan veel groter uitpakken dan nodig is.


We hebben helaas geen invloed op wat er met uw gegevens gebeurt als u via onze website gebruik maakt van uw social media mogelijkheden of als u andere externe links bezoekt.

Deze verantwoordelijkheden liggen bij u zelf en bij de website of het social media platform waar u gebruik van maakt. Als u wilt weten wat daar met uw gegevens gebeurt dan raden we u aan om bij die aanbieder de algemene voorwaarden en privacy verklaring te lezen.


Wilt u meer weten over ons cookiebeleid of onze privacy verklaring klik u dan hier of op Co´tje

Klik hier om contact opnemen met Aircotje, Co´tje en de rest van het team staan voor u klaarWe streven ernaar alle mails op werkdagen binnen 24 uur te beantwoorden, helaas is dit echter niet altijd mogelijk in periodes van drukte kan het soms wel eens tot vertragingen komen, hierin hopen we op uw begrip. Mochten er inmiddels meerdere werkdagen verstreken zijn dan is dat ook in periodes van drukte ongebruikelijk voor ons, De kans bestaat dan ook dat er iets niet helemaal goed gegaan is, en dan willen we u bij deze verzoeken om het nogmaals te proberen. Alvast hartelijk bedankt hiervoor.


Klik hier of op Co´tje voor onze contact pagina


Dat zou zo maar kunnen, vacatures staan altijd op onze website vermeld. Maar ook als er geen vacatures op onze site vermeld staan kunt u altijd een open sollicitatie sturen, het komt namelijk regelmatig voor dat we ZZP´ers en installateurs zoeken voor diverse grote en kleine projecten. Voor alle andere functies hou onze vacature pagina in de gaten.


Klik hier voor onze vacature pagina

Klik hier om contact opnemen met Aircotje Co´tje Co´tje en de rest van het team staan voor u klaarJa dat is natuurlijk heel slordig en ook best vervelend, ook zijn we het met u eens dat het niet professioneel over komt, ook al besteden we heel veel aandacht aan onze website en steken we er heel veel liefde in, moeten we toch bekennen dat we meer verstand van airco´s hebben, dan van onze  prachtige Nederlandse taal, en dat is maar goed ook want iedereen moet doen waar die goed in is en zo het beste uit zichzelf halen.

 

Als u weer heel goed in Nederlands bent zou u ons een heel groot plezier kunnen doen en ons vertellen waar we deze spelfout terug kunnen vinden, we sporen deze dan op en passen het aan tenzij het bewuste foutjes zijn die belangrijk zijn voor onze zoekresultaten.

 

Klik hier of op Co voor onze contact pagina en om ons op de hoogte te brengen. Alvast hartelijk dank voor uw moeite!

Klik hier om contact opnemen met Aircotje Co´tje Co´tje en de rest van het team staan voor u klaarJa dat is natuurlijk slordig en ook best vervelend, zoiets mag niet gebeuren.Voor dit soort irritante foutjes zijn we aangewezen op oplettende en hulpvaardige bezeokers zoals u.


We zouden het dan ook enorm waarderen als u ons zou willen vertellen waar u deze link of button heeft aangetroffen. We zullen deze dan zo spoedig mogelijk repareren.

 

Klik hier of op Co voor onze contact pagina en om ons op de hoogte te brengen. Alvast hartelijk dank voor uw moeite!

Nee sorry, zonder schriftelijke toestemming van de eigenaar van deze rechten, begaat u een misdaad wanneer u deze afbeeldingen gebruikt.

Voor plaatjes gemaakt door Aircotje of de webmaster kunt u ons schriftelijk om toestemming vragen, we zullen dan bij de creator navragen of het in orde is. Vermeld in uw aanvraag ook altijd waar en hoe u de plaatjes wilt gebruiken, en houdt er rekening mee dat bijna alle verzoeken afgewezen worden.

 

Voor stock foto´s en plaatjes moet u zich richten tot degene die de rechten bezit van deze afbeeldingen.

 

Zoals gezegd is onrechtmatig gebruik een misdaad en strafbaar, en zo zullen we dit ook behandelen. In dit geval zien we geen andere mogelijkheid dan aangifte doen, en zien wij ons genoodzaakt een schade claim in te dienen.

Nee en Ja

Teksten die we zelf geschreven hebben en dienen als informatie of nieuws mogen zonder schriftelijke toestemming de auteur niet gebruikt worden. Doet u dit toch dan pleegt u een strafbaar feit waar we hard tegen op moeten treden, met alle middelen die ons ter beschikking staan.

 

Product specificaties en omschrijvingen die van de fabrikant komen, mogen hergebruikt worden let er wel op dat u alleen de delen gebruikt die ook daadwerkelijk van de fabrikant komen, delen waar ons intellectueel eigendom op rust zijn uitgesloten van hergebruik zonder onze schriftelijke toestemming.

 

Het is raadzaam om de fabrikant teksten te kopieren uit de door de fabrikant beschikbaar gestelde documentatie.En niet op websites van derden hoe aantrekkelijk dit ook kan zijn.


Vraag bij twijfel altijd toestemming zo voorkomt u problemen en hoge schadeposten.

Klik hier om contact opnemen met Aircotje Co´tje Co´tje en de rest van het team staan voor u klaarU kunt ons ten allen tijde een berichtje sturen we zullen u indien het in onze mogelijkheden ligt zo snel mogelijk van antwoord voorzien.


Klik hier of op Co´tje om naar onze contact pagina te gaan.