Hallo Airco vriendjes en vriendinnetjes,

Vandaag heb ik weer eens een advies voor jullie. Waarmee jullie geld kunnen besparen de komende winters! De gasprijzen rijzen de pan uit. Voor veel mensen wordt de gasrekening onbetaalbaar .De prijzen van aardgas stijgen met de dag een gemiddeld gezin gaat deze winter, zoals het er nu voor staat ongeveer € 150,00 per maand meer betalen om zijn huis te verwarmen. Dit kan anders lees snel verder en ontdek hoe u kunt bezuinigen op uw gasrekening.

Wat is er aan de hand met de gasprijs?

De oplossing tegen de stijgende prijzen ligt voor de hand, met zijn allen zorgen dat we minder gas nodig hebben.p>

Wat kunnen we er dan tegen doen?

Dit was zeker een hele goede optie voor de actuele prijsstijgingen als u dit nu doet dan heeft u kans dat u hieraan vast zit als de prijzen wel weer een daling inzetten. Maar aan de andere kant als de prijzen wel nog verder stijgen dan kan dit een zeker een groot verschil maken. Dus ook dit is een moeilijke keuze waar goed over nagedacht moet worden.

Is het een idee om het contract met de energieaanbieder vast te zetten voor langere tijd?

Dit was zeker een hele goede optie voor de actuele prijsstijgingen als u dit nu doet dan heeft u kans dat u hieraan vast zit als de prijzen wel weer een daling inzetten. Maar aan de andere kant als de prijzen wel nog verder stijgen dan kan dit een zeker een groot verschil maken. Dus ook dit is een moeilijke keuze waar goed over nagedacht moet worden.

Prijs voor elektra stijgt langzamer dan de gasprijs

Klopt dit kom omdat we als land zijnde wel nog op vrij grote schaal zelf elektra opwekken met onze windmolenparken en zonnepanelen en precies.Hierin zit ook het voordeel wat wij als consumenten kunnen behalen. Het mooiste zou zijn als u de mogelijkheid heeft om een soort van zelfverzorgend te zijn door middel van zonnepanelen op uw dak deze mogelijkheid heeft helaas niet iedereen maar als u deze wel heeft dan is dit momenteel zeker een goede investering zeker als u dit ook nog combineert met een goed airco systeem./span>

Hoe kan ik met een airco dan besparen op mijn energienota?

Alle moderne aircosystemen kunnen uw woning ook zeer energiezuinig verwarmen er zijn zelfs airco´s op de markt die een A+++ label bezitten voor het verwarmende vermogen deze zijn nog zuiniger dan de gemiddelde systemen. Het was voor de stijging van de gasprijzen als een zeer goed alternatief om een airco in te zetten als verwarming, maar nu is dit effect natuurlijk nog vele malen groter. Uw energie nota zal zelfs lager uitvallen als de airco ingezet wordt als hoofdverwarming. Een leuk bijkomend voordeel is natuurlijk dat u niet alleen deze winter en wellicht nog vele komende winters een hoop geld kunt besparen met een airco. Maar dat u tevens in de zomers kunt genieten van een optimaal binnenklimaat.

Goed idee die airco! Kunt u mij adviseren?

Vanzelfsprekend kunnen we u adviseren u kunt contact met ons opnemen via het contactformulier of telefoon onze collega´s zitten klaar om u te woord te staan samen met u kijken ze naar welke airco het beste aansluit bij uw situatie en op basis daarvan laten ze u aan paar systemen zien. Voorraad modellen kunnen in de winterperiode binnen 2/3 weken gemonteerd worden zo bent u ruim op tijd gewapend tegen de komende vorstperiode.

Ik hoop dat we u met dit advies een goede dienst hebben kunnen bewijzen. Hoor graag uw mening over dit onderwerp dus laat gerust uw berichtje achter onder aan de pagina. Bedankt voor het lezen we wensen u veel sterkte, gezondheid en een betaalbaar comfortabel binnenklimaat toe graag tot de volgende keer.

Met vriendelijke groet,

Handtekening van Co´tje van Aircotje

Co´tje van Aircotje