Hallo lieve lezers van mijn blog hier is Co´tje weer met een actueel berichtje. Zijn jullie ook zo moe van dat hele Corona gedoe en toe aan een heerlijke vakantie in eigen land? Of als Meneer Rutte en zijn kompanen het straks weer toe laten zelfs in Europa? Dan zal je er al snel achter komen dat veel hotels en vakantiehuisjes volgeboekt zijn. Veel mensen hebben zich al voorbereid op een vakantie in eigen land. Maar vele van ons hebben vast nog een caravan of camper in ons bezit. Al die mooie vakanties die we daar al mee hebben beleefd. Deze trouwe mobiele vakantie verblijven gaan ons deze aller eerste coronazomer nieuwe mooie herinneringen bezorgen! maar veel van deze campers en caravans kunnen wel een kleine upgrade gebruiken.

De zomers worden zo heet, dat is niet uit te houden in zo een hete caravan of camper!

Ja dat klopt de zomers lijken met het jaar wel heter te worden of dat nou met de klimaatverandering te maken heeft of dat dit andere oorzaken heeft daar wil ik niet over speculeren. Laat dat maar aan de profi´s over. Wat ik wel zeker denk te weten is dat de hitte in onze mobiele paradijsjes een bron van ergernis kan zijn voor velen van ons. De gemoederen lopen hoog op, de frustraties lopen uit de hand, schreeuwende kinderen of het kaart lezen en een verkeerde afslag kunnen al uitdraaien op een bak ellende waar je u tegen zegt.(thank you Google maps for making our lives better) het woord heethoofd komt ergens vandaan :) veel van deze ergernissen kunnen nu voorkomen worden door een simpele maar effectieve aanpassing.

Ow ja Co, wat gaan we daar dan aan doen?

Nou we kunnen tijdens de reis net als onze voorouders elk half uur stoppen en een ijsje eten daar koelen we al lekker van af. Ook kunnen we zorgen voor voldoende water in de auto zodat we veel kunnen blijven drinken. Vochtige handdoeken om onze schouders leggen wil ook wel eens voor wat verlichting zorgen. En als we dan op het plekje van onze keuze zijn aangekomen kunnen we dat mooie plekje aan het water zonder schaduw overslaan en naar de andere kant van de camping rijden om daar ergens onder een boom de schaduw op te zoeken. Of we besteden ons vakantiegeld dit jaar aan een leuke upgrade voor ons mobiele paradijsjes. En kopen een airco systeem speciaal voor Caravans en Campers.

Wat voor Airco´s heb je dan voor Campers en Caravans?

De zogenaamde stand airco´s zijn uitermate geschikt voor het gebruik in uw mobiele vakantiewoning deze worden gemonteerd op een bestaand dakraam. Een buitenunit op het dak en een binnenunit in de caravan of camper. Deze hangt dan aan het plafond en beschikt in het geval van de Gree Shark zelfs over een mooie dimbare ledlamp die zorgt voor aan aangenaam licht in de caravan of camper. Deze airco´s worden het meeste gebruikt. Is het dakraam niet geschikt voor zo een airco dan kan je als alternatief natuurlijk ook een mobiele airco inzetten maar deze staat in de weg in de beperkte ruimte.

Kan ik die zelf installeren?

Ja deze airco´s kunt u zelf installeren. Het enige wat er voor nodig is, is een dakraam bijna elk bestaand vierkant dakraam in de campers en caravans die wij in Nederland kennen. Is geschikt voor dit type stand airco. Binnen 2 uurtjes zou de airco moeten kunnen draaien en zit u ook op hete dagen heerlijk in de caravan te genieten van uw nieuwe vakantie adresje. De kans is groot dat u met al dit genot volgend jaar weer op pad gaat en misschien wel weer een echte kampeerder wordt.

Prettige vakantie!

Wij zijn ervan overtuigd dat een airco in de camper of caravan er voor zorgt dat het een stuk aangenamer vertoeven is in uw woning op wielen. Dat veel van de heethoofd reacties van de familieleden zullen verdwijnen als sneeuw voor de zon. Door de aangename temperaturen zal het ook veel makkelijker zijn om een goede nachtrust te vinden. En mochten we in de winter pas op pad gaan, dan kan de nieuwe airco in de meeste gevallen ook nog eens verwarmen. Nou volgens ons ins de vakantie gered dus wensen wij u namens Aircotje en Gree alvast een hele fijne vakantie!

Ik hoop dat u met deze informatie uw voordeel kon doen en dat u het stukje interessant vond. Hoor graag uw mening over dit onderwerp dus laat gerust uw berichtje achter onder aan de pagina. bedankt voor het lezen we wensen u veel sterkte en gezondheid toe in deze bittere tijden en graag tot de volgende keer.

Met vriendelijke groet,

Handtekening van Co´tje van Aircotje

Co´tje van Aircotje