Hallo lieve lezers van mijn blog hier is Co´tje weer met een berichtje uit de toekomst vandaag dacht ik bij mezelf van laten we eens lekker science fiction gaan doen met onze bezoekers, nee gekkigheid natuurlijk maar het voelt voor mij in ieder geval wel zo het product waar ik vandaag meer over ga vertellen heeft alles te doen met een smarthome, stem assistenten en andere digitale handigheid.

Het product wat we sinds vandaag officieel in onze aircoshop verkopen is een module met de naam  "Tado° Smart AC Control" dat is een mond vol voor zo een klein apparaatje, en het is niet alleen een mond vol deze handige toevoeging op uw airco heeft het ook in zich. Het is dan ook niet voor niets, dat ik dacht ik moet hier maar een blog bericht over schrijven.

Ik zal hieronder in verschillende punten uit leggen wat u van dit kleine genie kunt verwachten.

Het maakt niet uit of u een bestaande airco of een nieuwe airco heeft:

De  "Tado° Smart AC Control"  werkt hoogstwaarschijnlijk ook op uw airco systeem! Het enige waar u op moet letten om vast te stellen of u ook gebruik kunt maken van dit uitgekiente systeem is op uw huidige afstandsbediening.
Indien uw huidige afstandsbediening een display bezit die meer kan aangeven dan alleen de temperatuur dus bijvoorbeeld ok de stand, ventilator, snelheid, eco modus, timer en dergelijke opties dan kunt u er eigenlijk wel van uit gaan dat de  "Tado° Smart AC Control"  ook op uw airco zal werken deze kans is dan namelijk 99,9%

Het maakt ook niet uit of u een mobiele airco of bijvoorbeeld een split unit airco heeft de "Tado° smart ac control" werkt!:

Door de handige intuitieve opzet van het Tado° systeem werkt dit met alle type airco systemen die nu ook werken met een afstandsbediening de Tado° neemt namelijk de functies van uw huidige afstandsbediening over en is zelfs in staat om bepaalde commandos aan te leren die typerend zijn voor uw afstandsbediening. dus iedere airco die werkt met een afstandsbediening zoals eerder beschreven zal werken met de  "Tado° Smart AC Control"  dit geld voor alle slit unit airco´s, mobiele airco´s, cassette modellen, wand modellen, raam modellen en alle andere air conditioning systemen die bedreven worden met een afstandsbediening.

En de installatie is ook nog eens kinderlijk eenvoudig:

Vaak zijn installaties van WiFi modules zeer ingewikkeld te noemen bij de  "Tado° Smart AC Control"   is dit alles heel simpel gehouden via de duidelijke gebruiksaanwijzing is uw air conditioner binnen no time verbonden in uw smarthome en kunt u deze bedienen met uw stem via uw smart speaker of telefoon of met de handige app .

Google home of Google assistant, en Amazon Alexa worden door "Tado° smart ac control" ondersteunt:

Uw airco bedienen met uw stem was nog nooit zo makkelijk via de app "Google assistant" op uw android of apple smartphone of met uw smart speaker van Amazon of Google, kunt u spraak commandos geven zoals :Hey Google doe de airco aan! of Hey Google stel de airco in op 22 graden, Hey Google Doe de airco uit en nog eeen aantal zeer handige spraak opdrachten zijn bedenkbaar. Tevens worden Apple homekit en IFTTT ondersteunt IFTTT staat voor "If this then that" wat zoveel betekent als: "Als dit gebeurt doe dat" hierbij kunt u denken aan aflopen als: Als ik thuis kom doe de airco aan, of als ik weg ga doe de airco uit, en zelfs dingen die wat meer complex zijn worden ondersteunt zoals bijvoorbeeld: als ik bijna thuis ben doe de airco aan of dat de airco reageert op de buiten temperatuur en dan van zelf uit of aan gaat. Een aantal van deze IFTTT opties zijn al in te stellen voor andere bent u afhankelijk van andere aanbieders of van uw eigen instel kunsten.

Oké Google stel de Airco in op 22 graden Co´tje van Aircotje

En dan kunt u ook nog eens, "Jeetje zeg betrap me zelf der op dat ik het bijna ouderwets wou noemen..." doodgewone timers in stellen en gebruik maken automatisch uitschakelen opties en dergelijke.

Uw airco overal vandaan aan of uit zetten of de temperatuur aanpassen:

Stel u bent op uw werk of ergens op bezoek maar u bent vergeten uw airco uit te doen geen probleem u pakt uw telefoon opent de Tado° app en u kunt uw airco gewoon uitzetten dit werkt vanzelfsprekend ook andersom als u juist wilt dat uw airco alvast aan gaat, voordat u thuis komt zodat u thuis komt in een omgeving waar de temperatuur geheel aansluit bij uw behoeften. Dan gaat dat gewoon met de  "Tado° Smart AC Control"  

De conclusie van Co´tje van Aircotje:

Wij vinden hier allemaal dat deze module helemaal van deze tijd is en als u van gadgets houdt of uw huis slim aan het maken bent is de  "Tado° Smart AC Control"  bijna zelfs onmisbaar.
De extra opties die een airco bied op deze manier vinden wij een verrijking we zijn dan ook allemaal gek op technische hoogstandjes. Wel zijn er ondertussen ook veel airco systemen te koop die al een WiFi mogelijkheid van zichzelf hebben, die ook een aantal van de geboden functies aanbieden. Echter ondersteunen deze in de meeste gevallen niet de spraak commandos van Google Home of Amazon Alexa en laat dat nou net iets zijn wat wij graag doen zo hebben we bijvoorbeeld thuis ook Philips Hue lampen aan het draaien en nog wat slimme stopcontacten die het leven vereenvoudigen kort gezegd wij houden er van en vinden het ondanks de trotse prijs een leuk product die we graag in gebruik nemen.

Ik hoop dat u met deze informatie uw voordeel kon doen en dat u het stukje interessant vond. Hoor graag uw mening over dit onderwerp dus laat gerust uw berichtje achter onder aan de pagina. bedankt voor het lezen en graag tot de volgende keer.

Met vriendelijke groet,

Handtekening van Co´tje van Aircotje

Co´tje van Aircotje

Klik hier om uw "Tado° SMART AC Control" te bestellen