Ons allereerste blog nieuws berichtje is er één met een feestelijk tintje! Met gepaste trots kunnen we mededelen dat onze nieuwe website vandaag live is gegaan.

Nu zien we u denken alweer een nieuwe website Nederland heeft toch al heel veel websites? of alweer een airco website die aircos verkoopt? ja heeft u ook helemaal gelijk in! nog een website in een land vol websites, en inderdaad verkopen we ook weer airco´s in alle vormen en maten zoals split unit airco systemen mobiele airco´s wand en vloer modellen en alle air conditioners daar tussen in. en uiteraard hebben we ook de air conditioning accessoires die nodig zouden kunnen zijn tijdens een airco installatie of tijdens de afwerking van een nieuw airco systeem. In zoverre lijkt deze nieuwe airco website inderdaad overbodig.

Nou Aircotje, waarom dan toch deze nieuwe airco website?

Dat kunnen we u vertellen, onze website mag dan wel nieuw zijn maar zelf hebben we al jaren lang ervaring in klimaatbeheer en de airco installatie techniek, sterker nog onze andere website is op het moment van schrijven één van de grootste en bekendste airco websites van Nederland en België, deze website is bij het grote publiek bekend als aircovoordeel.nl met deze website is voor ons alles begonnen, hier is onze liefde voor air conditioners tezamen met het bedrijf uitgegroeid tot iets heel moois. maar door onze opgedane ervaring hebben we in de loop der jaren ook heel veel bijgeleerd, over airco systemen en over tegen welke problemen airco kopers aanlopen. Al deze informatie konden we niet langer negeren en innovatie was nodig.

Aircotje.nl maakt het vinden van een nieuw Air conditioning systeem kinderlijk eenvoudig

Op een koude wintermiddag in de winter van 2016/2017 zaten we met het hele team onder het genot van een heerlijke kop door Mevrouw de Vries zelfgemaakte erwtensoep, aan de vergader tafel in onze werkplaats. Hier hadden we mooi even de tijd voor, aangezien het in de winter maanden traditioneel gezien vaak wat rustiger is in de airco branche. Zoals te verwachten is ging het gesprek al snel over airco systemen en over praktische dingen die het leven van onze klanten en bezoekers konden vergemakkelijken, met een ouderwets stuk papier en een balpen werden hier notities van gemaakt de mooiste ideeën kwamen op tafel. Al deze ideetjes wilden wij maar al te graag verwerken in onze website voor het nieuwe seizoen, maar de website aanpassen zou veel tijd kosten en de risicos zouden bestaan dat we tijdens het seizoen nog veel werk aan de site zouden hebben waardoor bezoekers hinder zouden kunnen ondervinden. En een nieuwe website vol informatie en handige hulpmiddelen is natuurlijk ook niet maar zo 1,2,3 gebouwd. Daarom hebben we besloten om naast onze huidige website iets geheel nieuws op te zetten. Zo konden we in ons eigen tempo zonder hinder al onze goede ideeën in iets nieuws verwerken.

De eerste stap op zoek naar een goede domeinnaam dit is natuurlijk in een land als Nederland niet heel makkelijk de meeste namen zijn al bezet en ongelovelijk maar waar de naam Aircotje was gewoon nog vrij, we hebben deze natuurlijk direct geregistreerd en zijn begonnen met bouwen. Zo is een website ontstaan met een duidelijke overzichtelijke menustructuur waardoor informatie snel gevonden kan worden. en ook hebben we vele gave tools ingebouwd die onze bezoekers ondersteunen bij het vinden van een passend airco systeem. Zo hebben weeen handige airco calculator ontwikkeld welke u precies laat zien welke airco´s bij u en uw situatie passen, we hebben icoontjes ontworpen die snel en duidelijk inzicht geven over wat de airco van uw keuze allemaal kan. En we hebben ook nog het aircotje easy pakket geintroduceerd dit pakket is bij de meeste air conditioning systemen mee te bestellen, dit paket bestaat uit op maat gemaakte koeleidingen voorzien van schroef koppelingen die het makkelijk maken om de binnen en buiten unit van een airco met elkaar te verbinden. En last but not least hebben we een installatie handleiding gemaakt die stap voor stap laat zien hoe u zelf een airco kunt aansluiten. Al deze tools maken het kinderlijk éénvoudig om een passend airco systeem te vinden en deze eventueel zelfs geheel zelf te installeren waardoor u veel geld kunt besparen.

En nu vandaag 15 Augustus 2019 is het dan eindelijk zover onze nieuwe website Aircotje is live.

We hopen dat u net zo veel plezier aan onze tools en website zult beleven als wij, we danken u voor uw bezoek, en we hopen u nog vaak te mogen begroeten.