...Co´tje van Aircotje, tijdens het bouwen van onze website kwamen we toevallig Co´tje tegen al snel raakten we aan de praat en het klikte meteen na enkele uren gezellig met elkaar te hebben gepraat realiseerden we ons dat we met een ijsbeer aan het praten waren je zou haast denken dat we een glaasje teveel op hadden of zo


Ok alle gekheid op een stokkie, we vonden Co gewoon een geweldige beer, en hebben ons hart aan deze leukert verloren, we konden dus eigenlijk niet anders dan van Co´tje onze mascotte maken en deze door het leven te laten gaan als Co´tje van Aircotje.

Co´tje is niet slechts één of andere mascotte waar je af en toe een plaatje van tegen komt op de website, Co´tje is meer een soort virtuele medewerker (lekker goedkoop in de loonkosten) die we overal op de website terug laten komen. Co´tje voorziet u op onze website onder meer van tips en adviezen, die u ondersteunen bij het maken van de juiste keuzes in uw zoektocht naar een airco systeem. Dat samen met de handige tools die we hebben ontwikkeld onder de naam van Co´tje zoals bijvoorbeeld de Airco calculator, Co´tjes icoontjes en de installatiehandleiding zorgen er voor dat u gelijk uit kunt vinden welke airco u het beste kunt kopen, en zo te voorkomen dat u een veel te dure miskoop begaat. Bij Aircotje kunt u zo altijd goedkoop een airco kopen die geheel aansluit op uw persoonlijke omstandigheden en dat allemaal met de hulp van onze mascotte Co´tje van Aircotje.

Dat is niet alles omdat we Co zo een toffe beer vonden, hebben we besloten om Co´tje in te zetten als auteur van de nieuwsberichten op onze website en zullen we proberen de correspondentie zoveel mogelijk uit de naam van Co´tje te laten verlopen. Waardoor Co´tje een soort van aanspreekpartner en spreekbuis voor de firma Aircotje.nl is geworden. We hopen dat we door de inzet van Co´tje onze website toegankelijker hebben gemaakt en u net zoveel plezier en gemak zult beleven aan een bezoek op onze website als wij zelf hebben ervaren tijdens het bouwen van onze website.

Met vriendelijke groet,

Handtekening van Co´tje van Aircotje

Co´tje van Airotje en de rest van het team van het Aircotje.nl