Hallo lieve lezers van mijn blog, hier is Co´tje weer met niet alleen een actueel berichtje maar ook met een excuus en een dankwoord. Het gaat dit keer over de geliefde en gewilde Metosi Airco Covers. De weg om deze binnen te krijgen leek wel uitzichtloos en was extreem lang te noemen maar we hebben eindelijk goed nieuws met betrekking tot de Metosi airco covers, ze zijn bijna binnen! 

Wanneer komen de Metosi covers nu dan binnen?

De Metosi airco covers worden verwacht in week 32, dit is de periode van 3 augustus t/m 9 augustus 2020. 

Wanneer kan ik een Metosi cover bestellen en wanneer krijg ik deze geleverd?

De Metosi airco covers kunnen gewoon besteld worden, u zult alleen nog heel even geduld moeten hebben tot deze geleverd wordt. We hebben een hoop uitstaande bestellingen welke we met voorrang zullen verwerken aangezien sommige mensen echt al lang en geduldig op hun cover aan het wachten zijn. De verwachte leverdatum voor nieuwe bestellingen is een beetje afhankelijk van de snelheid waarmee we de openstaande bestellingen kunnen verwerken, de verwachting is in de periode van week 32/33 in deze gelijke periode worden de nieuwe bestelde covers ook gewoon weer direct na bestellen verzonden.

Onze welgemeende excuses!

Wij willen een ieder bedanken voor hun geduld en vertrouwen in Aircotje en Metosi, uiteindelijk wordt het wachten beloont en krijgt u van ons zoals beloofd uw product toegestuurd. Wij zijn er van overtuigd dat het wachten u waard is, de Metosi covers zijn echt een plaatje!

Voor alle wachtenden onder ons, u ontvangt in de week 32/33 een bericht van DHL met daarin de afleverdatum/tijd.( track & trace ) 

Met vriendelijke groet,

Handtekening van Co´tje van Aircotje

Co´tje van Aircotje en het Hele team van Metosi en Aircotje