Nieuwe service van Co´tje van Aircotje. De snelste airco offerte aanvraag van heel het internet vind u bij Aircotje.nl omdat verloren tijd nooit wordt terug gevonden, en omdat de door het nijpende tekort aan installateurs de wachttijden voor een installatie sowieso al lang zijn vonden we het nodig dit proces te versnellen zo kunt u in ieder geval een deel van de wachttijd besparen.

Hoe werkt dat dan Co zo een offerte zonder wachttijd?:

Heel simpel we hebben een stukje abracadabra ingebouwd in onze airco product omschrijvingen. u heeft nu  de mogelijkheid om systemen uit te kiezen met of zonder installatie. Als u kiest voor met installatie dan krijgt u een aantal vervolg vragen te zien die u waarschijnlijk al kent van soortgelijke aanvraag formulieren. echter wordt bij Aircotje direct de prijs van het systeem aangepast op basis van de gegeven antwoorden de eindprijs die u te zien krijgt is dus gelijk de prijs van de offerte op maat! handig toch zo weet u gelijk waar u aan toe bent zonder nare verassingen achteraf en spaart daarbij een wachttijd van soms wel weken lang in vergelijking met andere aanbieders.

Hoeveel tijd kan ik nu besparen met zo een snelle airco offerte?

De vragen on de offerte zijn binnen 5 minuten ingevuld u weet dus binnen 5 minuten hoe duur de airco is inclusief complete installatie en afwerking door een gecertificeerd monteur, we weten uit ervaring dat veel van de airco aanbieders soms dagen tot weken nodig hebben om de offerte voor u uit te werken. en vaak zijn deze dan ook nog incompleet waardoor u op locatie soms bij moet betalen voor niet mee bestelde artikelen die kans is bij Aircotje vrijwel niet aanwezig, what you see is what you get! (wat u ziet is wat u krijgt)

Ik heb de airco offerte aangevraagd , besteld en betaald, wordt de airco nu dan ook sneller geïnstalleerd?

Helaas hebben we nog geen abracadabra gevonden voor de wachttijden voor een installatie. Deze wachttijden zijn heel erg seizoens afhankelijk in de lente zomer en nazomer zijn deze doorgaans vrij lang tot wel 8 weken. buiten deze periode zijn de wachttijden beperkter en meestal niet meer als 3 weken. Het grote voordeel van de offerte te bevestigen bij Aircotje zit hem dus in het feit dat de wachttijd voor de installatie sneller gaat lopen. U krijgt van onze planning altijd de snelst mogelijke datums aangeboden.

Ik woon in België of in Duitsland en hoe zit dat daar met de installatie?

In deze landen bent u afhankelijk van voor ons combineerbare opdrachten in de buurt. Opdrachten die we niet binnen acceptabele tijd kunnen uitvoeren zullen we helaas moeten annuleren. U krijgt dan direct bericht van ons en het betaalde geld wordt per direct teruggestort.

Wat kost zo een snelle airco offerte aanvraag?

Dit kost u helemaal niks u kunt het formulier zo vaak invullen als u wilt om de prijs uit te rekenen. De enige kosten die u kwijt bent zijn de kosten voor het systeem dat u eventueel besteld incl de eventuele toebehoren.

Kan ik de offerte ook per mail krijgen?

De offerte kan enkel met een kleine omweg per mail verstuurd worden, als u een account aanmaakt  en hiermee inlogt voordat u de offerte invult en u gooit de offerte in uw winkelwagentje dan kan het systeem uw bestelling onthouden, u krijgt dan een herinneringsmail met alle inhoud en heeft de mogelijkheid om de offerte op een later tijdstip te voltooien.

Ik hoop dat u met deze informatie van dienst kon zijn en dat u door deze uitleg begrip kunt opbrengen voor de vertraging die in sommige gevallen kan ontstaan. Hoor graag uw mening over dit onderwerp dus laat gerust uw berichtje achter onder aan de pagina. bedankt voor het lezen we wensen u veel sterkte en gezondheid toe in deze bittere tijden en graag tot de volgende keer.

Met vriendelijke groet,

Handtekening van Co´tje van Aircotje

Co´tje van Aircotje