Betaalmogelijkheden

Co´tje praat over de betaalmogelijkheden bij Aircotje met geld in zijn handBij Aircotje maken we het onze klanten graag makkelijk, zo ook met het aanbod in betaalmogelijkheden we accepteren de meest gangbare betaalmogelijkheden, zodat u altijd een betaling kunt doen in een voor u vertrouwde omgeving met uw favoriete online betaalmiddel. Uiteraard worden alle betaalopdrachten afgehandeld via een versleuteld en beveiligd systeem van een externe betalings verwerker. Alle betalingen worden verwerkt via het door de Nederlandse bank goedgekeurde betalings platform van Multisafepay.

Wie of wat is Multisafepay?

Multisafepay is een zogenaamde payment provider alle webwinkels werken samen met zulke providers om de online betalingen  te verwerken, het grote voordeel van dit soort providers is het grote aanbod in betaalmogelijkheden zowel nationaal als internationaal. De snelle verwerking van betalingen waardoor bestellingen snel uitgeleverd kunnen worden en heel belangrijk de veilige verbindingen die ze gebruiken om uw kostbare gegevens te beschermen.

Aircotje accepteert de volgende betaalmiddelen:

iDEAL logo op de Aircotje websiteiDEAL

Misschien wel het meest bekend van allemaal is iDEAL in Nederland, met iDEAL kunt u online betalingen verrichten via uw eigen bank, deze vorm van betalen is alleen binnen onze grenzen te gebruiken maar bijna voor iedereen beschikbaar en extreem veilig in gebruik.
De iDEAL betalingen worden gelijk verwerkt via het Multisafepay platform. Aircotje ontvangt direct een terugkoppeling dat de betaling is geslaagd zodat wij uw bestelling gelijk kunnen verwerken.
Aircotje rekent geen extra kosten voor het betalen via iDEAL.

PayPal logo op de Aircotje websitePayPal

Wereldwijd gezien is PayPal waarschijnljk het meest bekende online betaalmiddel, met PayPal kunt u online betalingen verrichten via uw eigen PayPal account, deze vorm van betalen is voor iedereen te gebruiken en relatief veilig in het gebruik.
De paypal betalingen worden gelijk verwerkt via het Multisafepay platform. Aircotje ontvangt direct een terugkoppeling dat de betaling is geslaagd zodat wij uw bestelling gelijk kunnen verwerken.
Aircotje moet helaas extra kosten berekenen voor het betalen via PayPal. De actuele kosten worden altijd aangegeven tijdens het bestelproces zodat u achteraf niet voor verrassingen komt te staan.

Visa logo op de Aircotje websiteVISA

Al lang voor het internet zijn intrede nam bij het grote publiek bestonden er Creditcards deze aanbieders zijn met hun tijd mee gegaan en bieden hun services ook aan voor online betalingen, deze vorm van betalen is voor iedereen te gebruiken en relatief veilig in het gebruik.
De Visa betalingen worden gelijk verwerkt via het Multisafepay platform. Aircotje ontvangt direct een terugkoppeling dat de betaling is geslaagd zodat wij uw bestelling gelijk kunnen verwerken.
Aircotje moet helaas extra kosten berekenen voor het betalen via Visa. De actuele kosten worden altijd aangegeven tijdens het bestelproces zodat u achteraf niet voor verrassingen komt te staan.

Mastercard logo op de Aircotje websiteMastercard

Uiteraard kunt u ook met uw Creditcard van Mastercard uw online betaling bij Aircotje afhandelen, deze vorm van betalen is voor iedereen te gebruiken en relatief veilig in het gebruik.
De Mastercard betalingen worden gelijk verwerkt via het Multisafepay platform. Aircotje ontvangt direct een terugkoppeling dat de betaling is geslaagd zodat wij uw bestelling gelijk kunnen verwerken.
Aircotje moet helaas extra kosten berekenen voor het betalen via Mastercard. De actuele kosten worden altijd aangegeven tijdens het bestelproces zodat u achteraf niet voor verrassingen komt te staan.

Overboeking logo op de Aircotje websiteOverboeking

U kunt uw betaling ook lekker ouderwets en vertrouwd overboeken naar Aircotje.nl , deze vorm van betalen is voor iedereen te gebruiken en extreem veilig in het gebruik.
De Overboekingen worden verwerkt via het Multisafepay platform en dagelijks gecontroleerd. Aircotje ontvangt een terugkoppeling zodra de betaling is verwerkt na ontvangst zullen wij uw bestelling direct verwerken.
Aircotje rekent geen extra kosten voor het betalen middels een overboeking. Maar houdt u er alstublieft rekening mee dat het verwerken van overboekingen enkele dagen kan duren.

Bancontact logo op de Aircotje websiteBancontact

Speciaal voor onze Belgische klanten hebben we nu ook Bancontact als betaaloptie , deze vorm van betalen lijkt op het Nederlandse iDEAL en is voor bijna iedereen in België te gebruiken extreem veilig in het gebruik en zeer gewaardeerd.
De Bancontact betalingen worden gelijk verwerkt via het Multisafepay platform. Aircotje ontvangt direct een terugkoppeling dat de betaling is geslaagd zodat wij uw bestelling gelijk kunnen verwerken.
Aircotje rekent geen extra kosten voor het betalen via Bancontact.

Secure payments bij Aircotje worden mogelijk gemaakt door Multisafepay