Aircotje easy pakket Ø-3/8”/5/8”

Fabrikant Over het product

Het Aircotje easy pakket is een rondom zorgeloos pakket voor het aansluiten van een split unit airco.

Compleet installatie pakket met onder andere op maat gesneden koelleiding inclusief koppelingen,  met een diameter Ø-3/8”/5/8”

Geschikt voor bijna alle airconditioning systemen die vallen in de categorie 7,0 kW en hoger

Beschikbaarheid
Product is leverbaar
Levertijd: 2 tot en met 5 werkdagen
€ 0,00

Het Aircotje easy pakket is een op maat gemaakt montage pakket, welke de installatie van een split unit airco vergemakkelijkt.

Het pakket komt uit de serie van tools van onze eigen Co´tje van Aircotje en is eigenlijk een soort van rondom zorgeloos pakket, de systemen die vandaag de dag te koop worden aangeboden zijn helaas niet voorzien van het nodige installatie materiaal en dat zorgt begrijpelijk voor frustraties. Dat kan en moet anders dachten we bij Aircotje gebaseerd op onze jarenlange ervaring in de airco branche en terugkoppelingen van onze klanten. Daarom hebben wij een zeer compleet installatie pakket in elkaar gezet, die voorziet in deze behoeften en frustraties weg neemt. In dit pakket vind u alle denkbare installatie materialen die u nodig zult hebben bij het aansluiten van uw nieuwe split unit airco. Het enige wat nog aan dit pakket ontbreekt voor een professionele installatie is afwerkmateriaal zoals kabelgoot, dit is teveel afhankelijk van de situatie ter plaatse en dient daarom indien nodig apart besteld te worden. Uiteraard vind u bij Aircotje ook een uitgebreid assortiment met afwerkingsmaterialen , neem gerust een kijkje en bestel deze gelijk mee, dan heeft u werkelijk alles in huis voor een geslaagde professionele airco installatie.

Dit Aircotje easy pakket bestaat uit:

  • Easy pakket in het aantal gekozen meter op maat gemaakte koelleiding diameter Ø-3/8"/5/8" van het merk Metosi voorzien van kwalitatief hoogwaardige Koperen schroefkoppelingen
  • Het aantal gekozen meter elektrakabel om de binnen en buiten unit met elkaar te verbinden
  • Tot en met 5 meter condenswater afvoerslang
  • 3,0 meter geaarde aansluitkabel met stekker, voor de voeding naar uw stopcontact


Goed om te weten:

  • Koelleiding met een diameter van: Ø-3/8"/5/8" is geschikt voor bijna alle airconditioning systemen die vallen in de categorie 7,0 kW en hoger
  • Het kan in uitzonderlijke gevallen, afhankelijk van het systeem en merk echter ook afwijken.
  • Als u dit product gelijktijdig mee besteld met de mee bestel optie bij de airco van uw keuze, dan kunt u ervan uitgaan dat de set die u ontvangt past bij het systeem van uw keuze, dit word namelijk bij uw bestelling gecontroleerd!
  • Als u alleen deze koelleiding set besteld verzeker uw zelf er dan van dat de leidingen passen bij het systeem waar u deze set voor koopt, deze informatie is bijna altijd terug te vinden bij de technische specificaties op onze website of in de boekjes van uw airco systeem.

LET OP! Deze sets worden op bestelling op maat gemaakt, dit is handwerk en dus maatwerk, het kan voorkomen dat het klaar maken en verzenden iets meer tijd in beslag neemt dan voorraad producten, wij vragen om uw begrip hiervoor.
Gebruikte afbeeldingen zijn ter illustratie en kunnen in sommige gevallen afwijken van het product dat u ontvangt, dit heeft slechts betrekking op de optiek en heeft verder geen invloed op de kwaliteit of werking van het product.
Tevens verzoeken wij u zich der van te verzekeren dat u de juiste maten op neemt van de koelleiding. Maat werk producten zijn namelijk uitgesloten van uw recht op teruggave.

Aircotje easy pakket inhoud

Meer informatie
Diameter koelleiding Koelleiding in de diameter Ø-3/8”/5/8”
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan