Airco Vacumeerset huren 1 week

Fabrikant Over het product

Vacumeerset huren voor 1 week. Met zo een montagesetje kan een vakman de airco zelf in bedrijf stellen

Beschikbaarheid
Product is leverbaar
Levertijd: 2 tot en met 5 werkdagen
€ 72,50

De vakman die uw airco heeft aangesloten heeft een vacumeersetje nodig om de airco zelf in bedrijf te stellen?, deze montagesetjes kunt u vanaf nu huren bij Aircotje.nl

Deze vacuümpomp is ontworpen voor professioneel gebruik in koel- en airconditioningsystemen. en wordt gebruikt om het systeem te vacumeren en op werkdruk te brengen, Met de bijgeleverde manometer kunt u in een oogopslag controleren of de gewenste werkdruk bereikt is. Ter ondersteuning wordt een handleiding toegevoegd zodat de vakman ook met het type pomp wat wij aanbieden probleemloos de airco zelf in bedrijf kan stellen.

Wat is inbegrepen bij de huur van een Montagesetje?

 • 1 x vacumeerset incl manometer en handleiding

Wat is niet inbegrepen bij de huur van een Montagesetje??

 • Overige installatiemateriaal
 • Een vakman


LET OP! (aanvullende voorwaarden zijn van toepassing)

 • Om dit product te kunnen bestellen dient u tijdens het bestelproces akkoord te gaan met deze aanvullende voorwaarden, anders kunt u dit product niet bestellen..
 • Bij de bestelling van het montage setje dient u tevens akkoord te gaan met de borg, deze borg wordt aan terugbetaald als wij het setje op tijd en in zijn oorspronkelijke staat weer van u terug ontvangen.
 • U dient tevens te bevestigen dat de vakman die uw airco heeft aangesloten de airco zelf voor u in bedrijf stelt..
 • De huurtermijn van 7 dagen gaat in op de dag dat u het setje van DHL of Aircotje ontvangt en dient op de 7e dag weer bij ons binnen te zijn.
 • Als het setje te laat bij ons binnen komt wordt er een nieuwe huurtermijn in rekening gebracht deze wordt in mindering gebracht op de borg die u van ons terug krijgt.
 • Bij het verstrijken van meerdere termijnen blijven we nieuwe termijnen inhouden op de door u betaalde borg tot de borg in zijn geheel is afgeschreven. Het eventuele extra tekort wordt niet extra in rekening gebracht.
 • U krijgt van ons een werkend apparaat zonder enige vorm van schade met uitzondering van gebruikssporen en in een fatsoenlijke verpakking. We willen het apparaat ook weer zo van u terug ontvangen. Als u het apparaat defect met schade of involledig naar ons terug stuurt dan kunnen we de kosten die we maken om deze set weer te kunnen aanbieden tot een totaalschade inhouden van de door u betaalde borg
 • Als de gehele borg is ingehouden door het te laat inleveren van de montageset, hoeft u de vacuumpomp niet meer terug te brengen. WIj besparen ons dan de administratieve rompslomp en schrijven het apparaat af. 
 • Als wij het apparaat kapot terug krijgen en daardoor de borg moeten inhouden bent u ook eigenaar van het product u heeft dan 7 dagen om het apparaat bij ons op te halen. Daarna laten we het apparaat recyclen.
Meer informatie
Diameter koelleiding Nee
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan